Haberler

Aşkın Bedeli 81. Bölüm

Poyraz biraz nefes alabilmek için gittiği tatilden Selen’le birlikte döner. Poyraz Selen’le arasına çok net mesafe koysa da, Selen Gülten’e Poyraz’la birlikte olduğunu söyler.

Poyraz biraz nefes alabilmek için gittiği tatilden Selen’le birlikte döner. Poyraz Selen’le arasına çok net mesafe koysa da, Selen Gülten’e Poyraz’la birlikte olduğunu söyler. Gülten Selen’e çok kızar fakat Selen’in annesine karşı bahanesi ise Taner’dir. Taner ise Haznedarların evini dinlemeye devam etmektedir. Selen’e bütün sorunları kökünden çözeceğini söylese de; Selen, Taner’in kafasındakileri anlamaktan çok uzaktır.

Poyraz Zeynep’i işten çıkardıktan sonra emekleri karşılığında ona para yollar. Bu duruma sinirlenen Zeynep, Poyraz’la yüzleşmeye gider. Zeynep ve Poyraz büyük bir hesaplaşmanın içine gireceklerdir.

Veda yaşadıklarının da etkisiyle oldukça hastalanmış ve evde yatmaktadır. Veda’ya bakması için Alper’i getiren Hayriye, Cem’i ikna etmenin yollarını aramaktadır. Ender ise Veda’nın hastalığından habersiz ona ulaşmaya çalışmaktadır. Günün sonunda Ender ve Veda’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Betül kızdırdığı Dicle’nin gönlünü alarak, ondan Veda ve Ender’le ilgili bilgi alır. Olacaklardan habersiz Betül büyük bir mutluluk içindedir.

Kaynak: Izlesene.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title