Haberler

"Aşkımız Boyumuzdan Büyük"

Mersin'de Boyları 110 ve 121 Santimetre Olan Çift, 12 Yıl Önce Nikah Masasında Verdikleri "İyi Günde, Kötü Günde, Hastalıkta ve Sağlıkta..." Sözünü Yaşamın Getirdiği Güçlüklere Rağmen Tutuyorlar.

Mersin'de boyları 110 ve 121 santimetre olan çift, 12 yıl önce nikah masasında verdikleri “İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta...” sözünü yaşamın getirdiği güçlüklere rağmen tutuyorlar.

Yakınları aracılığıyla görücü usulüyle hayatlarını birleştirmeye karar veren 110 santimetre boyundaki Mehmet (43) ile 121 santimetre boyundaki Nursel Aşanbuğa (47), birbirlerini çok sevdiklerini belirterek, sevgilerini “Aşkımız boylarımızdan büyük” ifadesiyle tanımlıyorlar.

Her sabah evden birlikte çıkıp, tanışmalarına yol açan oto tamircisi Hüseyin Gökçay'ın iş yerinin bir bölümüne kurdukları çay ocağında geçimlerini sürdürdüklerini belirten çift, günlük ortalama 7-8 YTL kazandıklarını ifade ediyorlar.

LAVABOYA MERDİVEN

Çevreden gelen maddi destekler sayesinde hayatlarını kolaylaştırmaya çalışan çiftin evleri ise kendilerine göre dizayn edilmiş durumda.

Mutfak işlerini yaparken zorlandığını ifade eden Nursel Aşanbuğa, bu zorlukları aşabilmek için tezgaha 3 basamaklı merdiven yaptırdıklarını söyledi.

Merdiven sayesinde tezgahta rahat bir şekilde çalışabildiğini belirten Aşanbuğa, “Hayatın tüm zorluklarına eşimle birlikte göğüs geriyorum. İlk başlarda evlenmeyi istememiştim, ancak yakınlarımın ısrarı üzerine karar verdim. İkimizin de maddi durumu iyi değildi. Ama çevrenin yardımlarıyla evimizi kurduk. O günden beri bir an bile olsun yanımdan ayrılmak istemediğim eşimle hayatımı sürdürüyorum. O adeta benim hayatımdaki tek tutanağım. Bir de bronşit ve astım hastalığını tedavi ettirirsek, dünyanın en mutlu insanı olacağım” diye konuştu.

Yaklaşık 8 yıl önce aldığı bisikletiyle ulaşımını sağlayan Mehmet Aşanbuğa ise eşinden bir an olsun ayrılmak istemediğini belirtti. “Eşim nereye ben oraya” diyen Aşanbuğa, yaşadıkları imkansızlıklara rağmen hayata eşi ile birlikte tutunduğunu söyledi.

ÇOCUK İSTEMİYORLAR

Nursel Aşanbuğa, önceki yıllarda çocuk sahibi olabilmek için hastaneye başvurduklarında, 150 santimetreden kısa boylu kadınların hamileliğinin riskli olmasından dolayı bu isteklerinden vazgeçtiklerini söyledi.

Yapılan incelemelerde doktorların kendisine hamile kalması halinde sürekli olarak evde dinlenmeye çekilmesi gerektiğini söylediklerini ifade eden Aşanbuğa, şunları kaydetti:

“Zaten bütün gün eşimle birlikte çalışırsak zorla geçiniyoruz. Bir de benim evde kalmam eşimin yükünü çok artıracaktı. Ayrıca evde benim bakımımla üstelenecek biri olmaması nedeniyle dinlenmem neredeyse imkansız. Biz de bu koşulları göz önünde bulundurarak, çocuk isteğimizden vazgeçtik.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Moda

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title