Haberler

"Askıda Ekmek" Uygulamasına Ramazan Bereketi

Kırıkkale'de Dar Gelirli İnsanlara Destek Amacıyla Zafer Fırını İşletmecisi Hulusi İmren'in Başlattığı Askıda Ekmek Uygulamasına İlgi Büyüyor. 1 Yılı Aşkın Bir Süredir Devam Eden Uygulamada, 11 Bin 684 Ekmek İhtiyaç Sahiplerine Verildi.

Kırıkkale'de dar gelirli insanlara destek amacıyla Zafer Fırını İşletmecisi Hulusi İmren'in başlattığı Askıda Ekmek uygulamasına ilgi büyüyor. 1 yılı aşkın bir süredir devam eden uygulamada, 11 bin 684 ekmek ihtiyaç sahiplerine verildi.

Kırıkkale'de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve hayırseverlerin büyük desteğini gördüklerini kaydeden Hulisi İmren, askıda ekmek uygulamasına başlamalarından sonra 2 günde askıda 420 ekmeğin biriktiğini belirtti. Bu sayının aradan geçen zamanla 13 bin 669 ekmeğe ulaştığını dile getiren İmren, 11 bin 684 ekmeğin ihtiyaç sahiplerine verildiğini vurguladı. Yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere minnet borçlu olduklarını söyleyen İmren, kendilerinin askıya günde 15 ekmek koyduklarını ifade

etti. İmren "Bu uygulamamızı bilen bazı insanlar bunu suiistimal ediyor. Buna meydan vermemek için biz de gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Ekmek bağışlayan insanlar, gerçekten dar gelirliye ulaşmasını istiyor. Örneğin, vatandaşlar geliyor, birisinin dar gelirli olduğunu söylüyor ve o kişiye ekmek ulaştırılıyor. Çok yardıma muhtaç bir insan evleniyor, onun düğün ekmeği karşılanıyor. Yapılan yardımları kesinlikle hedefine ulaştırıyoruz" diye konuştu.

(SY-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title