Haberler

Aski Spor Şampiyon Oldu

Serbest Güreş Süper Ligi'nde Ankara ASKİ Spor şampiyon oldu.

Serbest Güreş Süper Ligi'nde Ankara ASKİ Spor şampiyon oldu.

Ligde yarı final ve finalin yanı sıra kümede kalma müsabakaları, Ankara'da bulunan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ankara ASKİ Spor güreşçisi olimpiyat şampiyonu Taha Akgül de mindere çıktı. Ankara ASKİ Spor yarı finalde Kahramanmaraş Belediye spor'u 8-2, Ankara TEDAŞ Spor da İstanbul Büyükşehir Belediye spor'u 7-3 yenerek finale yükseldi.

Taha Akgül'ün yanı sıra olimpiyat madalyalı milli güreşçi Soner Demirtaş'ı da kadrosunda barındıran Ankara ASKİ Spor, bir diğer başkent temsilcisi Ankara TEDAŞ Spor'u 7-3 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Ligde üçüncülüğü ise Kahramanmaraş Belediye spor'u 7-3'le geçen İstanbul Büyükşehir Belediye spor elde etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye spor'a yenilen Edirne Trakya Birlik, bir alt lige düştü.

MUSA AYDIN: "REKABET ORTAMINI ARTIRMAK İSTİYORUZ"

Geçtiğimiz hafta grekoromen, bu hafta ise Serbest Güreş Süper Lig finallerini gerçekleştirdiklerini belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, "Ben öncelikle bütün kulüplerimize, antrenör ve sporcularımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor hepsini kutluyorum. Güreşte başarıyı yakalamak için rekabet ortamını geliştirmek gerekiyor. Öyle ki 10-0 biten eşleşmeler oluyor. Bunun engellenerek sıklet rekabetinin sağlanması gerekiyor. Rekabetin artması içinde sponsor desteğine ihtiyacımız var. Ne yazık ki sponsor olmadan olmuyor. Güreş bireysel bir spor ve sponsor desteği çok önemli. Bunun için hedefimiz olan olimpiyatlardan önce sıkletlerde rekabeti artırmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ankara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title