Haberler

Aski Çocuklara Su Bilincini Tiyatroyla Aşılıyor

ASKİ çocuklara su bilincini tiyatroyla aşılıyor ASKİ Tiyatro Topluluğu her hafta sahneleyeceği oyunlarla, başkentli çocukları su bilinci ve su tasarrufu konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr.

ASKİ çocuklara su bilincini tiyatroyla aşılıyor

ASKİ Tiyatro Topluluğu her hafta sahneleyeceği oyunlarla, başkentli çocukları su bilinci ve su tasarrufu konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor

ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, zihinsel engelli gençlerin objektifinden yansıyan fotoğraf sergisini de gezdi

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Başkentli çocuklara su tasarrufunu aşılamak ve su bilinci oluşturmak amacıyla tiyatro etkinliği düzenledi.

ASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen tiyatro etkinliğinde Başkent'teki ilkokullardan gelen yaklaşık 150 öğrenci, ASKİ Tiyatro Topluluğu'nun sahnelediği "Yaşasın Medusa Kardeşliği" isimli oyununu ilgiyle izledi.

Damlaya damlaya çöl olur

Dünya genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle her bir damla suyun çok büyük önem taşıdığı ve israf edilmemesi gerektiğinin anlatıldığı tiyatro oyununu izleyen çocuklara su bilinci aşılandı.

"Suyuma sahip çıkıyorum", "Suyu boşa akıtma, su canavarı olma", "Damlaya damlaya çöl olur" gibi sloganların da yer aldığı tiyatro gösterisine interaktif olarak da katılan çocuklar sahnede rol de aldı. "Barajdan Musluğa Suyun Hikayesi" adlı kitabın hediye edildiği çocuklar, su tasarrufunu eğlenerek öğrenme şansı yakaladı.

ASKİ'de engelleri aşan sergi

Doğa Araştırmaları Derneği'nin desteğiyle Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na üye engelli çocuklar, ASKİ'de fotoğraf sergisi açtı.

Türkiye'nin tüm illerini gezip fotoğraf çeken engelli çocukların objektifinden yansıyan fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezen ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, fotoğrafları çok başarılı bulduğunu söyledi.

Sinop iline ait yaklaşık 40 fotoğrafın sergilendiği "Tut Elimi Geleceğim Olsun" isimli fotoğraf sergisi, ASKİ Genel Müdürlüğü giriş katında sergileniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title