Haberler

Askf Başkan Adayı Ceşen'e Amatörlerden Destek

Denizli'deki Amatör Spor Kulüpleri Yetkilileri ile Bir Araya Gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Askf) Başkan Adayı Feyyaz Ceşen, Yönetimde Kendisine General Değil Asker Gerekli Olduğunu Belirterek, Yönetim Kurulu Listesinde "Çalışacak" İsimlere Yer Vereceğini Söyledi.

Denizli'deki amatör spor kulüpleri yetkilileri ile bir araya gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkan adayı Feyyaz Ceşen, yönetimde kendisine general değil asker gerekli olduğunu belirterek, yönetim kurulu listesinde "çalışacak" isimlere yer vereceğini söyledi.

ASKF seçimlerine bir hafta kala adaylığını resmen açıklayan tek aday olan Feyyaz Ceşen çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek hafta yapılacak genel kurul öncesi amatör spor kulüpleri temsilcileriyle Seherağaoğulları Tesisleri'nde bir araya gelen Feyyaz Ceşen, yönetimin ilk toplantıda belirlenmesi ve zaman kaybının olmaması gerektiğini söyledi. Denizli merkezde bulunan 30 amatör takımdan 25'inin yetkililerin katıldığı toplantıda, amatör kulüp temsilcileri sıkıntılarını dile getirirken, sorunlar da tartışıldı.

Toplantıda konuşan ASKF başkan adayı Feyyaz Çeşen, "Dün yok bugün var. Biz elçiyiz ve amatörlerin tenkitlerini, hatalarını görerek en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Ceşen, yönetim listesinin henüz netleşmediğini ancak bölgelere ayırdığı amatörlerden birer temsilcinin yönetime gireceğini, bunu ilk olarak Çivril'de yaptıklarını ve Yeşil Çivrilspor Başkanı Vehbi Demir'i bölge kulüplerinde onayını alarak yönetim listesine aldıklarını söyledi. Merkezde iki futbol sahasının sentetik çim yapılarak, daha çok amatör futbol takımının sahalardan faydalanmasını sağlayacaklarını belirten Ceşen, maçlarda ve antrenmanlarda sakatlanan futbolcuların ücretsiz tedavileri içinde özel hastaneler ile irtibat içinde olduklarını, İzmir ve Ankara'da olduğu gibi sporcu sağlık merkezi oluşturulması için çalışacaklarını kaydetti.

Amatörlerin isim hakkının satılması gibi sponsorluk anlaşmalarının yanı sıra, sağlık raporlarının tek bir yerden alınması için bir sağlık merkezi ile görüştüklerini kaydeden Feyyaz Ceşen, özellikle maddi konularda yapılan eleştirilere son vermek için 6 ayda bir gerçekleşen bütçe denetimini, ASKF'nin web sitesinde yayınlayarak, şeffaflık getireceklerini ifade etti. Gözlemciler, hakemler, saha komiserleri ve belediyeler gibi yerlerle taban birliklerin oluşması için gayret sarf edeceklerini belirten Ceşen, yeni sezonda TFF'nin anlaştığı Garanti Bankası ile çalışacaklarını, bankada zaman kaybını önlemek için de, belli bir saat anlaşması yapıp tek elden paraların yatırılacağını söyledi.

Üye kulüplerin sıkıntılarını gidermek için ilçe takımları ile ilçelerde, merkez takımları ile de Polisevi'nde belirli aralıklarla toplanacaklarını belirten Feyyaz Ceşen, hizmet için seçimde amatörlerden yetki istedi.

Denizli amatör sporunun duayen isimlerinden Fahri Ergür, sevginin ve birlikteliğin olduğu yerde başarının kaçınılmaz olduğunu belirterek, amatörlerin Feyyaz Ceşen etrafında birleşmesi çağrısında bulundu.

(AV-SÇ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title