Haberler

Askere Gidecek Gençlere Anlamlı Hediye

ı Kerim hediye etti.

ı Kerim hediye etti.

Mhp Efeler Belediye Baskan adayı Ümmet Akın, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve teşkilatlar ile Gözpınar Mahallesinde askere gidecek olan gençlerle bir araya gelerek, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Efelere bağlı mahalleden vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek olan Mehmetçiklerle buluşan Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, gençlerle sohbet ederken konuşmasında, "Peygamber ocağına gidecek olan genç kardeşlerimizle bir arada olmaktan mutluyum. Bugün yurdumuzun her köşesinde rahat rahat uyuyabiliyorsak, oturabiliyorsak askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesindedir. Seyyid Battal Gazi'nin torunlarına, Allah için sefere çıkan Mehmetçiklerimize ve sizlere şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Vatan size aileleriniz de bizlere emanet. Gözünüz arkada kalmasın" dedi.

Türk Bayrağına yakışır bir şekilde vatani görevlerini yerine getireceklerini ifade eden gençler, ise Başkan Akın'ın kendilerini unutmamasından ve anlamlı hediyesinden dolayı duydukları memnuniyetlerini belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Efeler MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title