Haberler

Sakarya'da, Askerden İzne Gelen Genç Uyuşturucudan Öldü

Güncelleme:

Sakarya'da içtiği uyuşturucu nedeniyle 12 gün önce hayatını kaybeden gencin, askerden izne gelen er olduğu ortaya çıktı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde altyapı tesislerinde cansız bedeni bulunan gencin kimliği 12 gün sonra tespit edildi. 21 yaşındaki gencin tedavi olmak için askerden izne geldiği ve uyuşturucudan hayatını kaybettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Kaynarca ilçesi Akbaşlı Mahallesinde ikamet eden bir çiftçi ailenin çocuğu olan 21 yaşındaki Furkan Gönültaş, görev yaptığı askeri birliğinden tedavi olmak için izin aldı.

CENAZESİ 12 GÜN SONRA TEHŞİS EDİLDİ

Kurban Bayramı öncesinde ailesinin yanına gelen Gönültaş, bayrama bir gün kala ortadan kayboldu. Çocuklarının eve gelmemesi üzerine aile jandarma ekiplerine başvurarak kayıp ilanı verdi. Uzun süredir madde bağımlısı olduğu iddia edilen Furkan'ın 12 gün önce Yazlık Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın çukurunda ölü olarak bulunmuştu. Ailesi tarafından 12 gün sonra cenazesi teşhis edilen gencin cansız bedeni Adli Tıpa gönderildi. Uyuşturucudan öldüğü tespit edilen genç ailesine teslim edildi. Gönültaş, Kaynarca ilçesinde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adapazarı Sakarya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (16)

TEZ:

ölmesi yerinde olmuş. aykırı bitik tembel iradesiz insanları savunmak ve saklamak doğru bir düşünce değil bu benim görüşüm.

5
15
yanıtYanıtla
vicdan sahibi:

keske sende ölsen. insaallah en tez zamanda

yanıt14
yanıt3
TEZ:

tezi mezi yok bir gün hepimiz ölücez ama beyinsizliğimle değil.

yanıt2
yanıt0
Malkocoglu:

iyi olmus gibi laflar söyliyenler insallah ayni aciyi yasarsiniz. ya kendiniz ya evladiniz ya kardesiniz bu belaya müptela olursa aynisini sizinde arkanizdan derler insallah!! iyi olmus bir pislik gitti derler arkanizdan insaallah!!

11
0
yanıtYanıtla
TEZ:

bu belaya bulaşan oğlum olsa döverim. sonucu belli o kafayla küçük cocuguda sarkar yoldan geçen kadınada. sen ailen üstünde gücünü kaybetiysen zaten sende öl.

yanıt0
yanıt0
youjoee:

ağzına sağlık hocam

yanıt0
yanıt0
gazman:

uyusturucu satısı ve kullanımı dusunce , cukur dıye bı dızı ıle sempatık hele getırdıler.

11
0
yanıtYanıtla
HAYDAR YINE DELLENDI:

SELAM VERMESINI BECEREMEZ UYUSTURUCU SENIN NEYINE SAGINI SOLUNU BILMEZ ZEHIR SENIN NEYINE

6
4
yanıtYanıtla
Ali:

Artık uyuşturucu kullanmayacaktır rahatladı bedeni.

5
3
yanıtYanıtla
Çorumlu:

bu çocuk aslaa şehit sayılmaz,pisipisine gitti niyazi.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title