Haberler

Askerden İzinli Geldi, Kapkaç Yaptı

Adana'da Askerden İzinli Gelip 16 Yaşındaki Sevinç İlbas'ın Cep Telefonunu Çalan 22 Yaşındaki Sinan Keleş, Polis Ekiplerince Suçüstü Yakalandı.

ADANA'da askerden izinli gelip 16 yaşındaki Sevinç İlbas'ın cep telefonunu çalan 22 yaşındaki Sinan Keleş, polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Olay D-400 Karayolu Müze Kavşağı'nda meydana geldi. Cep telefonuyla görüşme yapıp yolda yürüyen Sevinç İlbas'ın arkasından yaklaşan Sinan Keleş, genç kızın telefonunu elinden alarak kaçtı. Sevinç İlbas şok yaşarken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, zanlının kaçabileceği sokakları kapatarak bölgeyi kuşattı. İzini kaybettirmek için Reşatbey Mahallesi ara sokaklarına giren zanlı, Atatürk Caddesi'ne çıkmak isterken asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan ve Sevinç İlbas tarafından teşhis edilen zanlı Sinan Keleş'in üzerinden, çaldığı cep telefonu ile bir içimlik esrar çıktı.

Gözaltına alınan ve Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Keleş'in, Kırıkkale'deki birliğinden izinli olarak gelmesine karşın, 5 Mart günü teslim olması gerektiği halde dönmediği ve 'asker firarisi' olarak arandığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Keleş Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Fatih KARAÇALI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title