Haberler

Asker Ocağında Anne Sıcaklığını Yaşattılar

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Kütahya il Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Eğitimde Yüksek Milli Medeni Nitelikler” ve Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Gediz’de Atılımcı ve Yenilikçi Eğitim projeleri kapsamında Gediz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Öğretmen, Öğrenci ve velileri tüm Türk...

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Kütahya il Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Eğitimde Yüksek Milli Medeni Nitelikler" ve Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Gediz'de Atılımcı ve Yenilikçi Eğitim projeleri kapsamında Gediz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Öğretmen, Öğrenci ve velileri tüm Türk Silahlı Kuvvetlerini temsilen Gediz İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerleri ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrenci velileri tarafından hazırlanan yöresel yiyecek ve içecekler askerlere ikram edildi.

Ziyaret kapsamında bir tören düzenlendi. Törene Gediz Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yöneticileri, öğretmenleri, veliler, öğrenciler ve askerler katıldı.

Güvenlik güçlerinin sonuna kadar yanında olduklarını tüm kamuoyuna duyurmak istediklerini belirten proje sorumlusu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Öğretmeni Muhterem Çatık; "Mehmetçiğimize olan desteğimizi göstermek için öğrenci ve velilerimizle bir proje hazırladık. Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı nezdinde tüm Türk Silahlı Kuvvetlerine desteğimizi göstermek istedik. Bu proje kapsamında öğrenci velilerimizle beraber yöresel yemekler hazırlayarak burada görev yapan asker kardeşlerimizin ev özlemlerini bir nebze olsun dindirmeyi, vatanın her köşesinde onların birer anneleri, birer bacıları olduğunun farkında olmalarını amaçladık" dedi.

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ise, "Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu EYMEN (Eğitimde Yüksek Milli Medeni Nitelikler) ve Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün GAYE (Gediz'de Atılımcı ve Yenilikçi Eğitim) hareketi başlatıldı. Bu projenin alt çalışma konusu olan Değerler Eğitimi alandır. Değerler eğitimi kapsamında Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde birçok proje gerçekleştirildi. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrenci, veli ve öğretmenleri Gediz Jandarma Komutanlığında "Asker Ocağında Anne Sıcaklığı" projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, öğrencilerimiz ait oldukları topluma nasıl fayda sağlayabilirim diye düşünüp çözüm üretmelerini, toplumdan haberdar olmalarını ve topluma çocuk da olsa faydalı olabileceklerini göstermiş oldular. Bu projede emeği geçenleri kutluyorum" şeklinde konuştu. (RB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title