Haberler

Asker Eğlencesi İçin Soygun Yapan Şahıslar Tutuklandı

Antalya'da akaryakıt istasyonundan silah zoruyla para çalan 3 şüpheli tutuklandı. Zanlıların askere gidecek arkadaşlarına asker eğlencesi düzenlemek için olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda 22 Temmuz tarihinde sabaha karşı meydana gelen olayda, 2 şüpheli yüzleri kapalı ve birinin elinde tabanca diğerinde pompalı tüfekle market bölümüne girdi. Silahı market çalışanına yönelten şüpheliler, kasadaki 6 bin 500 lirayı ve bir miktar sigarayı alıp kaçtı.

İhbar üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Jandarma ekipleri, istasyonun güvenlik kamerası başta olmak üzere 128 iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleriyle soygunda kullanılan otomobile benzerlik gösteren 275 otomobili inceledi.

Asker eğlencesi için soygun

Kimlikleri tespit edilen Y.Y., S.C.Y. ve G.U., Döşemealtı, Kepez ve Serik ilçesinde gözaltına aldı. Şüphelilerin olayda kullandığı kuru sıkı tabanca ve pompalı tüfek de ele geçirildi. Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığında ifade işlemleri tamamlanan zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin ifadelerinde askere gidecek olan arkadaşlarına eğlence düzenlemek amacıyla soygun olayını gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Soygun anı kamerada

Öte yan zanlıların olayı gerçekleştirme anı ise istasyonun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Dörtlü farları yanık şekilde istasyona gelen otomobilden, inen 2 kişi yüzleri kapalı şekilde ellerinde pompalı tüfek ve tabancayla markete girmeleri ve silahları çalışana yöneltmeleri, para ve sigaraları almaları görüntülere yansıdı. Şüphelilerin yine aynı otomobille olay yerinden hızla uzaklaştıkları, çalışanın ise aracın arkasından bakması anbean görüntülere yansıdı. Şüphelilerin soygunu 2 dakika içinde gerçekleştirdikleri de görüldü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Asker Eğlencesi Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title