Haberler

Aşkale'de Huzur Toplantıları Devam Ediyor

Aşkale İlçe Kaymakamlığının organize ettiği ve Belediye Başkanlığının katılım sağladığı huzur toplantıları devam ediyor.

Toplantılar dahilinde bugün Şafak Mahallesi Muhtarı ve sakinleri ile bir araya gelindi.

Huzur toplantısına ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat ve Yazı İşleri Müdürü Mücahit A$ mahalle muhtarı ve sakinleri iştirak etti.

İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Şafak Mahallesi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, halkın yönetime katılımını sağlamak amacıyla bu tür toplantıların düzenlendiğini söyledi. Amaçlarının halkla başta ilçe kaymakamlığı ve devlet kurumlarını bir araya getirerek sorunları daha hızlı çözmek olduğunu aktaran Kaymakam Aksu, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Toplantıda katılımcılara Aşkale genelinde icra edilen çalışmaları ve projesi devam eden hizmetlerin son durumları hakkında bilgiler verdi.

Mahalle sakinleri, sırasıyla söz alarak isteklerini ve taleplerini ilçe Kaymakamı Aksu'ya iletti. Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen ilçe kaymakamı toplantı sırasında vatandaşların tüm istek ve önerilerinin kayıt altına alınmasını istedi.

Belediye Başkanı Şenol Polat ise,Belediye hizmetlerinden bahsederek ilçe geneli baz alınarak bunun yanı sırada mahalle sakinlerine sunulacak hizmetlerin en iyi ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlarla buluşturacaklarını dile getirdi.

Şafak Mahallesi sakinleri de; mahalleleri için yapılabilecek istek ve arzularını Kaymakam Aksu ve Belediye Başkanı Polat'a ilettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil İbrahim Şenol Mehmet Aksu Aşkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title