Haberler

Aşkale Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme:

- Aşkale Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının ortaya çıktığı Çin'in Wuhan kentinden sonra tüm Dünyayı etkisi altına alan virüste Aşkale Belediyesinin tedbirleri devam ediyor.

- Aşkale Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

ERZURUM - Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının ortaya çıktığı Çin'in Wuhan kentinden sonra tüm Dünyayı etkisi altına alan virüste Aşkale Belediyesinin tedbirleri devam ediyor.

Bugün sabah itibari ile ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlık binası başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı, kahveler, Toplu Taşıma araçları dezenfekte yapıldı.

Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "11 Mart itibari ile Ülkemizde etkili olmaya başlayan Korona Virüs salgını sonrası, ilçemizde Kaymakamlığımız ile birlikte ilk günden bu güne kadar bir çok tedbirler aldık. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve daha güvenli olmaları konusunda bir çok adımlar attık. Şükürler olsun ki aldığımız tedbirler karşısında çok ciddi vakalar yaşamadık. Vatandaşlarımızın toplu olarak kullandıkları kahvehaneler, Toplu Taşıma araçları başta olmak üzere Özel halk Otobüslerinde dezenfekte işlemlerimiz aralıksız devam ediyor, Vatandaşlarımızın bu süreçte göstermiş oldukları anlayışa çok teşekkür ediyoruz. Onlardan isteğimiz kendilerimiz başta olmak üzere ailemiz ve çevremizdekiler için, Sosyal Mesafe Kurallarına, Maske takmalarına ve ellerini sık sık sabunlamalarına dikkat etmeleri. İlçemizde dezenfektasyon işlemlerimiz aralıklarla devam edecektir." Diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çin Halk Cumhuriyeti Koronavirüs Aşkale Wuhan Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title