Haberler

Aşk yeniden yeni fragman, 43. bölüm fragman videosu

Güncelleme:

Aşk yeniden 43. yeni bölüm fragmanı. Fox Tv'nin komedi aşk dizisi Aşk yeniden 43. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni maceralarla izleyicilerine sürpriz yapmaya hazırlanan dizinin en yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Aşk yeniden 43. yeni bölüm fragmanı, en yeni görüntüler. Aşk yeniden dizisinin 43. yeni bölüm yeni fragman videosu. İlgiyle izlenen dizi bu hafta 42. bölümü ile izleyicilerinin karşısındaydı. Aşk yeniden 43. bölümde yaşanacakların özeti..

AŞK YENİDEN 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fox Tv'nin eğlenceli ve romantik komedi dizisi Aşk Yeniden yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Aşk Yeniden 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dinamik ve renkli senaryosuyla sürpriz gelişmelerin yaşandığı Aşk Yeniden dizisi yeni bölümünde neler olacak? Tüm ayrıntılar haberimizde...

Başrollerini Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi isimlerin paylaştığı Aşk Yeniden yeni bölümü ile 16 Şubat Salı akşamı saat 20:00'da FOX'ta

Sevdiklerini, ailelerini ve tüm hayatlarını geride bırakarak Amerika'ya giden ama geri dönme kararı veren Zeynep ve Fatih'e aşk güzel bir sürpriz yapar ve onları dönüş yolunda bir araya getirir. Bir yalan uydururlar ve bu yalan hem onların hem de ailelerin hayatları baştan sona değiştirir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Tv Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

cdds:

fafafssss

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title