Haberler

Aşk Yazım Filmi

Aşk Yazım filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aşk Yazım filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

yönetmen Pawel Pawlikowski’den saplantı ve aldatma üzerine bir hikaye. Aşk ve sadakatin imkansız olduğu bir dünyada, her ikisi için yaşanılan mücadele. İhtiraslı, farklı ve gizemli bir dram, Yaz Aşkım.

Mona (Natalie Press) hassas dış görünümünün arkasında henüz işlenmemiş bir zekaya sahip, tekdüze yaşamının içinde bir şeyler olmasını arzulayan genç kızdır. Tamsin (Emily Blunt) ise iyi eğitimli, şımartılmış ve yaşamla alay eden biridir. Tamamiyle birbirlerinin zıttı olan bu 2 genç kız, ilk tanışmalarında birbirlerine karşı temkinli yaklaşırlar. Fakat zamanla aralarındaki soğukluk karşılıklı etkilenmeye, eğlenceye ve cazibeye dönüşür.

Mona kendi çoşkularını ve arzularını deneyimlediği sırada, geçmişte suç işlemiş abisi Phil’in (Paddy Considine) dine fanatik olarak yönelmesi ve kendisine empoze etmeye çalışması, kızlar için gergin bir ortam yaratır.

İki genç kız, birbirlerine öğretecekleri ve deneyimleyecekleri bir çok şeyin olduğunu keşfedeceklerdir. Fakat Tamsin’in “Asla ayrılmamalıyız” sözlerine, Mona gerçekten

Yönetmen: Pawel Pawlikowski

Senaryo: Helen Cross, Pawel Pawlikowski

Oyuncular: Michelle Byrne, Dean Andrews, Paddy Considine, Emily Blunt, Nathalie Press

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: My Summer of Love

Yapımcı Firma: Apocalypso Pictures

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 86 dk.

Resmi Sitesi: www.mysummeroflovemovie.com

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 09.09.2005

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title