Haberler

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım aynı evde yaşamaya başladı

Güncelleme:

Oyuncu Kaan Yıldırım'ın köpeğiyle poz vererek yeni aşkını ilan eden ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisiyle aynı evde yaşamaya başladı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan ikili, ilişkileri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Instagram hesabından bir köpekle paylaşım yapan Hadise'nin fotoğrafındaki köpek detayı yeni aşkını ele verdi. Hadise'nin pijamalı şekilde poz verdiği fotoğraftaki köpeğin yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan ikili, aynı evde yaşamaya başladı.

HADİSE'NİN EVİNE TAŞINDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde rol alan Kaan Yıldırım ile şarkıcı Hadise aşk yaşamaya başladı. İlişkileri hakkında herhangi bir açıklama yapmayan ikili, birlikte yaşamaya başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre: Kaan Yıldırım ilişkilerini ele veren köpeğiyle birlikte Hadise'nin İstinye'deki evine taşındı.

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım aynı evde yaşamaya başladı

"DÜNYA BİR YANA SEN BİR YANA"

Daha önce de hemşehrisi Reynmen'in şarkılarında dans eden Hadise, dün hakkında çıkan ilişki iddialarına sessiz kalarak arabasında spor kıyafetleriyle bir video çekip Reynmen'in Leila şarkısını söyledi. Şapkasıyla makyajsız yüzünü kamufle eden Hadise şarkının "Dünya bir yana sen bir yana" kısmını söylemesi ise dikkat çekti. Şarkıcının Kaan Yıldırım ile arasındaki aşk haberlerine sessiz kalarak böyle bir paylaşım yapması ilişki iddialarını güçlendirdi.

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım aynı evde yaşamaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Füzesi Instagram Haberler

500

Yorumlar (96)

YILMAZ:

Zinanın ismi aşk olmuş!

194
18
yanıtYanıtla
Tuhran:

Haklısın kardes

yanıt14
yanıt3
Doktor:

Toplumun ahlakını iyice bozdunuz evlenmeden aynı evde yaşamalar çocuk yapmalar müslüman ülke demeye bin şahit ister kimin eli kimin cebinde belli değil

147
20
yanıtYanıtla
ROBİN HOOD:

Senin hayatınmı sanane ?

yanıt18
yanıt65
hassi:

size ne arkadaş adalet bekçisi dini görevlimi kesildiniz kendi işinize bakın sizemi soracaktı müslüman olmayanlar bu ülkede yaşayamaz mı

yanıt18
yanıt77
PAŞALI:

Eskiden filmlerde nasıl ailede birlik beraberlik olur o öğretilirdi. şimdi ki diziler filmler tam aksine nasıl nikahsız yaşanır nasıl ayrılık olur onlar öğretiliyor.

74
7
yanıtYanıtla
HELLO TAKSİM:

KIYAMETE HOŞGELDİN PAŞALI

yanıt15
yanıt0
PAŞALI:

HELLO TAKSİM, HOŞ BULDUM BİZE HER YOL TAKSİM

yanıt8
yanıt6
oms:

Ünlü veya sosyetikler yapınca adı aşk, sevgi oluyor. . . ünsüz yani gariban yapınca zina oluyor ve dışlanıyor inşanlar. . . ışıklı yalan dünya böyle bir şey galiba. .

59
0
yanıtYanıtla
:

Hadise son zamanlarda bir yanardağ gibiydi zaten . Ne yapacağınız bilemez haldeydi . Belki şimdi biraz düzelir .

38
4
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title