Haberler

Aşk,Yağmur Ve Çikolata Albümü İle Kısa Sürede Dikkat Çeken Ceynur ,Hayat Müzik Platformu'nda Konuk Yazar Koltuğuna Oturdu

Güncelleme:

Şarkı Söylemek Benim İçin En Kolay Şeylerden Biri Çünkü Çok Seviyorum. Benim En Keyif Alarak Yaptığım Şey. Amaaaa... İş Albüme Gelince Herşey Birdenbire Bambaşka Bir Hal Aldı.

Çok alışık olmadığım bir şey yapıyorum şu anda. Yazıyorum. Birazdan yazmaktan da öteye gideceğim ve daha çok hislerimi anlatıyor olacağım size. Çünkü aslında son zamanlarda içinde bulunduğum durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Evet, itiraf ediyorum. Bu iş zormuş. :) Tabi ki şarkı söylemekten bahsetmiyorum. Şarkı söylemek benim için en kolay şeylerden biri çünkü çok seviyorum. Benim en keyif alarak yaptığım şey. Amaaaa... İş albüme gelince herşey birdenbire bambaşka bir hal aldı.

Bazı şeyler farkettim. Yaptığımız herhangi bir şeyi yüzde yüz herkesin beğenmesinin mümkün olmadığını... Ve beğendirmek zorunda olmadığımızı... Amaaannn, bu ne çirkin klip!, ne de kötü şarkı! dediğimiz her çalışmanın milyarlara mal olduğunu, her birinin içinde ciddi bir emek olduğunu, o kliplerin ve şarkıların bizlere ulaşması için yapılan pr çalışmalarının aylar sürdüğünü, o şarkıları söyleyenlerin bu fırsatı kim bilir ne kadardır büyük bir heves ve de sabırsızlıkla beklediğinin çok önemli olduğunu, ve çok sevdiğimiz dizi oyuncularının bir fotoğraflarının cep telefonumuza gelmesi için ödediğimiz paranın iki katıyla içinde 10 şarkı bulunan ve aylarca çalışılmış albümler satın alabildiğimizi... İşte bunları farkettim ve belki bu kadar açık ifade etmemem gerekiyor çünkü başka yerlere çekilebilir ama üzüldüm...

Albümü yapmadan önce ben de o çok kolay eleştirenlerdendim ve bu yüzden kendime çok kızdım. Uzunca seneler oturduğum yerden bilgim olmayan konularda fikrim olmuş hep. Şimdi ise artık bilgim de var fikrim de... Öyle ya da böyle birşeyler yapmak, hiçbirşey yapmamaktan her zaman iyiymiş. Çünkü siz farkında olmadan seneler geçiyor ve her bir çalışmada aslında bir adım daha ilerliyorsunuz, geliştiriyorsunuz kendinizi.

Bu yüzden ne kadar zor olursa olsun iyi ki albümü yapmışım. Şaka maka sekiz ay olmuş çıkalı. Albümümle ben birbirimize en iyi şekilde hizmet ediyoruz gibi geliyor bana. Herşey eskisine göre daha meşakkatli sanki. Daha çok konser yapmak istiyorum. Daha çok çalışmak gerekiyor. Ama zaten çalışmadan da hiçbir şey olmuyor.

Uzun lafın kısası ben 17 senedir olduğu gibi şarkı söylüyor olacağım daha çooookk seneler. Kendim için en iyi olanı yapmaya devam edeceğim. Elimden gelen en iyi şekilde... Benim için mutlu olmanın yolu bu... :)

Kaynak: Bültenler / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title