Haberler

Aşk Taş Olsun" Sergisi Maltepe'de Açıldı

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, sanatçı Gülden Karatekin’in "Aşk Taş Olsun" isimli taş boyama sergisine ev sahipliği yaptı.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, sanatçı Gülden Karatekin'in "Aşk Taş Olsun" isimli taş boyama sergisine ev sahipliği yaptı.

Sanatçı Gülden Karatekin'in "Aşk Taş Olsun" isimli taş boyama sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde açıldı. Uzun yıllar seramik üzerine çalışmalar yapan sanatçı, yağlı boya ve suluboya resim çalışmalarına taşı da ilave etti.

Sergide sanatçının, Maltepe'nin ve Maltepe Belediyesinin simgesi Bakireler Anıtı çalışması da yer aldı. Karatekin'in kendine özgü yorumuyla yer verdiği natürmort tabloları, İstanbul'un Galata ve Beyoğlu semtlerini resmeden çalışmaları ve manzara tabloları, ziyaretçilerin beğenisini topladı. Sergide taşların tuval olarak kullanıldığı çalışmalar da ilgi topladı. Gülden Karatekin'in sergisi, 21 Mayıs'a kadar Galeri Maltepe'de ziyarete açık olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title