Haberler

Aşk Listesinde Olmak İstemem

'Süper Star Life' Magazin Programının Sunucusu Gamze Karaman, 'Güzellik Yarışmalarına ve Spor Akademisine Spor Spikeri Olmak İçin Katıldım. Aslında Televizyonda Bir Şeyleri Hep Bunun İçin Yaptım Ama Olmadı' Diyor.

'SÜPER STAR LİFE' MAGAZİN PROGRAMININ SUNUCUSU GAMZE KARAMAN, 'GÜZELLİK YARIŞMALARINA VE SPOR AKADEMİSİNE SPOR SPİKERİ OLMAK İÇİN KATILDIM. ASLINDA TELEVİZYONDA BİR ŞEYLERİ HEP BUNUN İÇİN YAPTIM AMA OLMADI' DİYOR.

Star TV'de yayınlanan "Süper Star Life" magazin programının sunuculuğunu yapan ve adı Beyazıt Öztürk ile aşk dedikodularına karışan Gamze Karaman en büyük hayalinin spor spikeri olmak olduğunu söyledi. Magazin programı sunan biri olarak "Ünlülerin aşk listesi" denilen listede yer almak istemediği için özel hayatına çok dikkat ettiğini belirten Karaman "Çok güvendiğim biri olursa elinden tutar ve dolaşırım" dedi. Bugüne kadar özel hayatıyla ilgili birçok yanlış haberin çıktığını dile getiren Karaman, Beyazıt Öztürk ile aşk yaşadığı iddialarını ise yanıtsız bırakıyor.

2003 yılında Miss Model Of The World ve Miss Globe International ikinci güzeli seçildikten sonra hayatınızda neler değişti?

Yarışmalarda dereceye girdikten sonra modellik yapmadım. Daha sonra Elmax'ta "Pembe Dünyalar" adlı bir program sundum. Ardından "Çılgın Dershane" ve "Sıfır Noktası" adlı filmlerde oynadım. Ayrıca "Aman Annem Görmesin" adlı dizide rol aldım. Şimdi Süper Star Life adlı magazin programını sunuyorum. Yarışma benim televizyon dünyasına adım atmamı sağladı.

Magazin programı sunan biri olarak magazine bakış açınız nedir?

Bugüne kadar kendi haberimi sunmak zorunda kalmadım. Ama bizim sunduğumuz program çok kaliteli izleyince insanları rahatsız etmeyen bir program yapıyoruz. Ama ipin ucunu kaçıran çok arkadaşımız var. Benim hakkımda gazetelerde bir sürü haber çıkıyor. Unutuyorlar ki benim de bir ailem var. Bu hayatta yalnız yaşamıyorum. Çok saçma sapan haberler yapıyorlar. Bu haberler yüzünden annem gazete okuyamıyor. İnsanın hayatına saygı duymuyorlar. Magazin yapan arkadaşlara da bir yönde hak veriyorum. Çünkü magazini kullanıp hiç iş yapmadan bir yere gelmeye çalışan çok insan var. Gerçekten işini yapan ve yapmayanı ayırmak lazım. Biz bunu programımızda yapıyoruz ve bu yüzden bu programın içindeyim.

Sunculuğunu yaptığınız programın muhabirleri sizi sevgilinizle çekerse müdahale eder misiniz? Yoksa bizim kız çekmeyelim diyerek size torpil yapıyorlar mı?

Başıma böyle bir şey gelmedi. Hayatıma ve beraber olduğum insana dikkat ediyorum. Bir gün başıma böyle bir şey gelirse ben istediğim ve karşımdaki kişi istediği için olur bu. İnsanları tanımak onlara güvenmek vakit alıyor. Onu tanıyana kadar onunla bir yerde görünmek istemiyorum. Mesela ünlülerin aşk listesi deniyor. Ben hiçbir zaman ünlülerin aşk listesinde yer almak istemiyorum. Çok güvendiğim ve inandığım bir insan olursa elinden tutarım. Önce ailemi ve ailesini tanımam lazım. Böyle olursa insanların söylediklerine kulak asmadan dolaşabilirim.

İşle ilgili en çok neyi yapmak istiyorsunuz? Hayaliniz nedir?

Spor haberlerini sunmayı çok isterdim. Güzellik yarışmalarına, spor akademisine spor spikeri olmak için katıldım. Aslında televizyonda bir şeyleri hep bunun için yaptım ama olmadı. 10 yıl hentbol oynadım. Tüm ailem hentbolcu diyebilirim. Amcam ve teyzem hentbol antrenörü. Annem hentbol oynamış. Dayım Türkiye'nin en iyi hentbol oyuncusuydu. İnsanların görmediği bilmediği sporları tanıtıp sunmak isterdim. Hentbolu çok seviyorum ama bir geleceğinin olmadığını gördüğüm için vazgeçtim. Sürekli değişik sporlar yapan biriyim. Spor yapmayınca kendimi inanılmaz rahatsız hissediyorum. Kısacası spor benim yaşam şeklim.

Gece kulübü yerine fasıla giderim

Popüler olmanız sizi rahatsız ediyor mu?

Normal hayatımda böyle şeyler yaşayan bir insan değilim. Magazin muhabirlerinin peşinden koşturduğu bir insan değilim. Biriyle birlikte olmayı, onunla birlikte dolaşmayı tabii ki ben de istiyorum ama bu işin zorluğu da burada yatıyor.

Paparazzi korkusu yüzünden birlikte olduğunuz insanla gitmek isteyip de gidemediğiniz bir yer var mı?

Aslında yaşıma göre yaşayan bir kız değilim. Yaşıtlarım gece kulüplerine gitmeyi severler. Ben ise arkadaşlarımla fasıl yapmayı seviyorum. Kalabalık, içiçe yaşanan gece hayatını, o ortamları sevmiyorum.

Yaz tatillerimi popüler yerlerde değil, dağlarda, denizin üzerinde bir teknede ya da köy ortamında geçirmeyi daha çok seviyorum. Ama mutlaka yanımda sevdiğim insanlar olmalı. Gürültü, patırtı, İstanbul'un kargaşası bana göre değil.

Ailem aşk haberlerine kızıyor

Aileniz sizi televizyonda izlediğinde neler söylüyor?

Yorumlar yapıyorlar özellikle kıyafetlerimle ilgili. Çıkan aşk haberlerine çok kızıyorlar. Anneannemden yediğim fırçanın haddi hesabı yok. Örf ve adetlerine göre yaşayan insanlarız biz. Çok ciddi problemler oldu ve o dönemleri çok zor atlattım. Sinopluyum ve Çerkezim. En büyük özelliğimizdir gelinlerimiz büyüklerinin yanında hâlâ ellerinde tepsiyle kapının önünde bekler.

Aileniz evlenmeniz için baskı yapıyor mu ?

Evlenmemi çok istiyorlar. Benden önce ablamın evlenmesi gerekiyor. Ama tabii bu işler kader kısmet işi. Aradığım kişiyi bulduğumda evleneceğim..

Çerkez iyi yemek yapar. Siz yemek yapmayı biliyor musunuz?

Her evin önünde bir çeşit fırın vardır ve Katlama yaparlar. Katlamayı, en güzel restoranda, en güzel yemeğe değişmem. 12 yaşında anneannemin yanında mutfakta bütün yemekleri öğrendim. Günün birinde bu öğrendiğim yemekleri bir kitap haline getirmeyi düşünüyorum. Bizim oralarda kızlar 16 yaşında evlenirler. Onlara göre ben evde kaldım (Gülüyor) Oradaki yaşıtlarımın boy boy çocukları var.

İleride evlenirseniz nasıl bir düğün isterdiniz?

İki düğünüm olur. Birincisi Çerkez düğünü, ikincisini de kumsalda yapacağım.

Hayatınızda birisi var mı?

Şu anda hayatımda biri yok.

En çok istediğim şey çocuk sahibi olmak

Bu dünyanın içine girdikten sonra özlem duyduğunuz bir şey var mı?

Huzur ve çocuk. Hayatımda huzur istiyorum. İnşallah ileride çok güzel bir evlilik yaparım. Hayatımda en çok istediğim şey bir çocuk sahibi olmak. Bir çocuğum olduğu zaman hayatımdaki her şeyi bırakıp, tüm yaşamımı ona adamak istiyorum. Çocuğum olduğu zaman en çok istediğim şeye kavuşmuş olacağım.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title