Haberler

    Aşk-ı Memduh

    Aşk-ı Memduh, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Aşk-ı Memduh, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    "Birbirlerinden siyahla beyaz kadar farklı olan  Canan ile Memduh'un birbirlerine fayda sağlamak amacıyla girecekleri sözde ilişkiyi anlatan komik ama gerçekçi bir oyundur Aşk-ı Memduh. Memduh, karısı tarafından henüz terk edilmiş oldukça hassas bir erkek, Canan ise yalnız ama güçlü bir modern çağ kadınıdır. Bu oyuna Canan'ın histerik annesi ile "sözde" bir aşk doktoru da dahil olunca her şey çığrından çıkar.

    Usta oyuncuların rol aldığı oyunda Dr. Aşkın Sevgiseli karakteri ile seyirciyle interaktif diyaloglar kuran Erhan Yazıcıoğlu, Trump tiplemesi ile ilgi çekerken, Memduh karakterini Volkan Severcan, Canan karakterini Melda Gür, Canan'ın annesi Münevver karakterini Nurseli İdiz canlandırıyor. Küresel kültür üzerine eleştirilerde de bulunulan oyunda, başarılı yönetmen Bora Severcan bu seferde ilişkiler üzerine konuşturduğu mizah anlayışıyla izleyenleri kahkahaya boğuyor."

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

    Mekan Adresi : Trump Towers

    Başlangıç Saati : 23.05.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 23.05.2017 22: 30: 00

    Kategori : Aşk-ı Memduh

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Donald Trump Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title