Haberler

Aşırı Zayıf 5 Manken Defilelere Kabul Edilmedi

İspanya'nın Başkenti Madrid'de 12-16 Şubat Günlerinde Düzenlenecek ve 35 Moda Tasarımcısının Katılacağı Cibeles Defilelerinin Provalarında, Aşırı Zayıf 5 Manken Kabul Edilmeyip, Defileden Çıkarıldı.

İspanya'nın başkenti Madrid'de 12-16 Şubat günlerinde düzenlenecek ve 35 moda tasarımcısının katılacağı Cibeles defilelerinin provalarında, aşırı zayıf 5 manken kabul edilmeyip, defileden çıkarıldı.

Cibeles defilelerinde geçen yıl getirilen aşırı zayıf mankenlerin kabul edilmemesi kuralı, bu yıl da ciddi şekilde uygulanmaya devam edildi.

Yarın başlayacak defilelerde podyuma çıkacak 69 manken, iki doktor eşliğinde bugün tartılarak kontrolden geçti. Mankenlerden 5'i aşırı zayıf oldukları için reddedildi.

Cibeles'te görev yapan doktor Susana Monereo, boyu 1,80 metre, ağırlığı 50 kilogram olan mankenlerin bulunduğunu, bunların kabul edilmediğini ifade etti.

Organizasyon tarafından verilen bilgilerde, erkek mankenlerin hepsinin izin verilen ölçülerin üzerinde olduğu için kabul edildiği, reddedilenlerin kadın mankenler olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title