Haberler

Asimder'den Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'a Tepki

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Üniversite öğrencileri ile toplantıya giren Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Viktorovich Lavrov'a öğrencilerden biri soy kökünün ona işinde yardımcı olup olmadığını sorunca Bakanın "Ben aslen Gürcü'yüm, babam Tiflis'ten, ancak kanım asıl Ermeni kanıdır" sözlerine tepki gösterdi.

Bakanın kendini ne kadar Rus kabul etse de, onun baba soyadının Kelenterov olduğuna değinen Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, "Mart 2004 yılından beri Rusya Dışişleri Bakanlığı görevini yürüten Lavrov sayesinde Rusya Dışişleri Bakanlığının üst düzey yöneticileri ile diğer ülkelerde görev alan Büyükelçiler ve Başkonsoloslar çoğu Ermeni asıllıdır. Rusya Dışişleri Bakanlığı Ermeni asıllıların ellerindedir. Rusya İran Büyükelçisi Levan Dzhagaryan Ermeni asıllıdır. Rusya Dışişleri Bakanlığı tüm kritik ülkelere Ermeni asıllı ya diplomat veya çalışanları atamıştır. Rusya Tahran Büyükelçisi Levan Dzhagaryan Lübnan'da yaşayan faşist Ermenilerin koordinatörlüğü yanı sıra Suriye'de yaşayan ama savaştan dolayı kaçan Ermenileri işgal edilmiş Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ'a getirip yerleştiren İran ile bu konuyu görüşen razı edende Dzhagrayan'dır. Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin bile bu kadar gergin oluşunun başlıca sebebi Lavrov ve onun getirdiği Ermeni asıllı Rus diplomatladır. Dağlık Karabağ'da PKK-PEJAK terör örgütünün yerleşmesi ve eğitim kampları kurmalarını organize eden Rusya Tahran Büyükelçisi Dzhagaryan'dır. Bölgede terörün veya gerginliğin bitmesi için Rusya Devlet başkanı Putin'in Rusya Dışişleri içerisine yuvalanmış olan Ermeni asıllı başta Lavrov ve onun desteklediği bürokratlar derhal görevlerinden alınmalıdır. Ayrıca öğrencilere yapmış olduğu açıklamadan dolayı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Viktorovich Lavrov'u Asimder Genel Merkezi olarak şiddetle kınıyoruz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Rusya Federasyonu Tahran İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title