Haberler

Asil Özder Matris'e Katıldı

Matris Danışmanlık Satış ve Pazarlama Yöneticiliği'ne Asil Özder Getirildi.

Matris Danışmanlık Satış ve Pazarlama Yöneticiliği'ne Asil Özder getirildi.

Kuruluşlara Altı Sigma alanında danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren Matris Danışmanlık kadrosunu uzman ve deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Altı Sigma Uzman Kara Kuşak Asil Özder, kuruluşun Satış ve Pazarlama Yöneticiliği'ne getirildi.

1968 yılında doğan Asil Özder, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma hayatına STFA İnşaat'ta yönetici mühendis olarak başlayan Özder, 1995-2005 yılları arasında Borusan Makina'da görev yaptı. Asil Özder, bu dönemde Borusan Holding Kara Kuşak eğitimini tamamlayarak satış ve satış sonrası hizmetler konularında Altı Sigma projelerini de yönetti. Özder, son olarak Form Makine'de Satış Direktörü olarak çalışıyordu.

2002 yılında kurulan Matris Danışmanlık, tüm dünyada ve Türkiye'de hızla yaygınlaşan Altı Sigma eğitimleri düzenliyor. Altı Sigma metodolojisi, özellikle iş sonuçlarını, karlılığı ve müşteri memnuniyetini direkt etkileyen süreçlerin iyileştirilerek, verimlilik ve karlılığın en etkin şekilde artırılmasını amaçlıyor.

(CHT-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title