Haberler

Koronavirüs aşısı yaptıran Melih Gökçek ve eşi, sosyal medyada topa tutuldu

Güncelleme:

Melih Gökçek, dün eşi Nevin Gökçek ile birlikte koronavirüs aşısı yaptırdığını duyurdu. Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Biz de aşımızı yaptırdık" diyen Gökçek, "aşıda öncelik sıralamasından" dolayı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, dün koronavirüs aşısı yaptırdı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden aşı yaptırdığını duyuran Gökçek, kullanıcıların tepkileri ile karşılaştı.

"KARI KOCA BİZ DE AŞIMIZI YAPTIRDIK"

Twitter'dan "Karı koca biz de aşımızı yaptırdık. Rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin." diyerek paylaşım yapan Gökçek, sağlık çalışanı ya da 85 yaş üstü kişi olmadığı için tepki topladı.

Aşı olan Melih Gökçek ve eşi ortalığı fena karıştırdı

KULLANICILARIN TEPKİLERİ SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Yaptığı açıklama sonrası kullanıcılardan aşıyı nasıl yaptırdıklarına dair gelen tepkilere yanıt veren Melih Gökçek, "Bazı arkadaşlar aşıyı nasıl vurdurduğumuzu soruyor. Kayınvalidem 105 yaşında. Biliyorsunuz 85 yaş üstü öncelikli. Aynı adreste 65 yaşın üstünde iseniz öncelikten siz de yararlanıyorsunuz. Benim ve eşimin yaşı 65 üzeri olduğu için biz de yararlandık. İşte Sağlık Bakanlığı duyurusu." ifadelerinde bulundu.

Aşı olan Melih Gökçek ve eşi ortalığı fena karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melih Gökçek Twitter Haberler

500

Yorumlar (111)

NEDENUU:

Melih Gökçek bu ülkenin yıllarca iyiliği için siyaset yapmış birisi millet vekili kadar değeri yok mu sizce..

23
86
yanıtYanıtla
Necdet:

Yok

yanıt43
yanıt16
Awaz:

Olabilir mi sence

yanıt19
yanıt5
Kadir:

Ankara’yı parsel parsel paylaşan, Türkce olimpiyatlarda okyanus ötesindekine övgüler yapan, Ankara halkının paralarını çarçur eden adamdanmı bahsediyosun?

yanıt40
yanıt16
oyle mi:

ankaralilar ayni sekilde dusunuyor mu acaba

yanıt16
yanıt5
Vatandaş:

Var tabi bu kadar gereksiz yaptırıyorsa bozkır gece konduları şehir yapan bu zahtında aşı yapması doğal hemen saldırıya geçenler mahalle baskısı yapanlar sürü psikolojisiyle hareket eden zavallılaradır bunlara acil nakli gerekiyor anlamadan dinlemeden yargı dağıtıyorlar siz gitin ilk önce kendi bahçenizi süpürün herşeyi geçtin karşınızda 65 yaş üstü bi insan var saygı gösterin yeti sizin bu patavatsızca yorumlarınız

yanıt8
yanıt25
vatansever:

yok yok yok

yanıt10
yanıt1
zor:

Kardeşim bu ülkede ak partili olmak zor cahil insanlarla uğraşmak zorundasın ve sorun şu ki cahil olduğunu bilmeyen yüceltilmiş insanlara asla doğruyu anlatamazsın... not oy vermeyenleri değil bilmeden muhalefet yapanları kast ediyorum malesef böyl3 bir gerçek var

41
37
yanıtYanıtla
yazık:

seni allah''a havale ediyorum. bu yazdıklarına öteki dünyada şahitlik edeceğim. hakkımı en çok da sizin gibilere helal etmiyorum. yüce Allah''ım bildiği gibi etsin.

yanıt1
yanıt0
Ozz:

Aşıyı yerden yere vuranlar, aşı olmıycam diyenler aşı yaptıranı görünce de ne hikmetse bi çamur politikasına giriyorlar. Kardeşim sanane, madem aşı zararlıysa adam gönüllü olarak yaptırmış. Sana ne oluyor.

33
38
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title