Haberler

Aşı ekipleri Bitlis'i mavi şehir yapmak için çalışıyorlar

Güncelleme:

Aşı ekipleri Bitlis'i mavi şehir yapmak için çalışıyorlar

Bitlis korona virüs aşı haritasında 'mavi' renge dönmek için seferber oldu

BİTLİS - Bitlis'te İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan 100 mobil aşı ekibi, Bitlis'i mavi şehir yapmak için çalışıyorlar.

Bitlis'te mobil aşı ekipleri aşılamanın arttırılması için şehrin en ücra yerlerine giderek mavi kategori için mücadele veriyor. Sağlık çalışanları her gün kilometrelerce kat ettikleri yollarla merkezde, ilçelerde, köylerde, yaylalarda şehrin en ücra noktalarına kadar giderek vatandaşları aşılamaya davet ediyor. Kırsal alanlarda ve yaylalarda aşı çalışmalarını sürdüren mobil ekipler, Tatvan'ın Güreşçi köyünde yaylada çadırlarda yaşayan Koçerlere/Göçerlere aşı yapıyor. Bitlis'i mavi şehir yapmaya canla başla çalışmaya sonuna kadar devam edeceklerini belirten Tatvan İlçe Sağlık Müdürü Gülver Gülen; "Şuan ilçe merkezimize bağlı Güreşçi köyündeyiz. Güreşçi köyünün yaylalarında hayvancılık yaparak geçinen Koçerlerimizi aşılamak için buradayız. Gittiğimiz köyler ne kadar uzak, ne kadar zor olsa dahi bizler en ücra noktadaki vatandaşımızı aşılamak için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü olarak oluşturduğumuz 100 mobil aşı ekibimizle merkezde, ilçelerde, köylerde, dağlarda, yaylalarda kısacası artık her yerdeyiz. Evet, sağlık çalışanları olarak yoruluyoruz fakat gittiğimiz köylerde çok güzel karşılanıyoruz. Onların hayır dualarını alıyoruz. Bu dualar gücümüze güç kattığına inanıyoruz. Şunu net bir şekilde biliyoruz ki bizim pandemiden tek kurtuluş yolumuz aşı. Aşı aynı zamanda umudumuz ve biz bu umudu tüm vatandaşlarımıza taşımaya Bitlis'imizi mavi şehir yapmaya canla başla çalışmaya sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

İl Sağlık Müdürlüğü COVIRAN Bereket Hisarcık Bitlis Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title