Haberler

Asfalt Şikayetleri Asılsız Çıktı

Zonguldak'ta Vatandaşlar Belediyenin Asfalt Tesislerinin Gece Geç Saatlere Kadar Çatlığını Belirterek Şikayet Ettiler. Şikayetler Sonrası İnceleme Yapan Emniyet, Şikayetlerin Asılsız Olduğunu Belirtti.

Zonguldak'ta vatandaşlar Belediyenin Asfalt Tesislerinin gece geç saatlere kadar çatlığını belirterek şikayet ettiler. Şikayetler sonrası inceleme yapan Emniyet, şikayetlerin asılsız olduğunu belirtti.

Zonguldak'ın Kozlu sahilinde bulunan ve Belediyenin asfalt ihtiyacını karşılayan Asfalt Tesisleri hakkında bazı vatandaşlar geç saatlerde çalıştığı için şikayet etti. Bir süredir devam eden şikayetler üzerine İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonrası, şikayetlerde belirtildiği üzere tesisin geç saatlerde çalışmadığı, bütün araçların park halinde olduğu ve herhangi bir işletme ve çalışma olmadığı emniyet görevlilerince tespit edilerek tutanak altına alındı. Belediye Başkanı Secaattin Gonca, yapılan bu haksız şikayetlerden üzüntü duyduğunu ifade etti. Gonca, "Biz vatandaşlarımızın rahatsız olmaması için azami duyarlılık gösterirken bu şekilde şikayet edilmemizi üzüntüyle karşılıyorum. Kaldı ki tesislerin ÇED ve Emisyon raporlarını almış, çevre konusunda gerekli teknolojiye sahip, yasalar uygun olarak çalışan bir tesistir. Çalışma saatleri de yine çevrede oturan vatandaşlarımızı rahatsız etemeyecek şekilde tespit edilmiştir. Çalışma sırasında da çevreye zarar verecek hiç bir olumsuzluğu bulunmamaktadır. Bu tesis sadece Zonguldak merkezinin değil, karayolları da dahil olmak üzere çevre beldelerin de asfalt ihtiyacını karşılayan son derece önemli bir tesistir. Bazı vatandaşlarımızın ne amaçla bu şikayetleri yaptığını bilmiyoruz. Ancak şikayetlerin asılsız olduğu Emniyet Müdürlüğümüzce de yapılan incelemeler sonrasında tespit edilerek yasal tutanak altına alınmıştır" dedi.

(ET-ET-Y) 29.06.2008 11:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title