Haberler

Asena da Yarışacak

Canlı Olarak Yayınlanmaya Başlanacak ve 10 Ünlünün 9 Hafta Boyunca Kıyasıya Mücadele Edeceği 'Buzda Dans' Yarışması, İzleyiciyle Buluşmaya Hazırlanıyor.

CANLI OLARAK YAYINLANMAYA BAŞLANACAK VE 10 ÜNLÜNÜN 9 HAFTA BOYUNCA KIYASIYA MÜCADELE EDECEĞİ 'BUZDA DANS' YARIŞMASI, İZLEYİCİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR.

İlk bölümü yarın ekrana gelecek yarışmada, Zeynep Tokuş, Okan Karacan, Pınar Aylin, Tuğba Ekinci, Asena, Şebnem Schaefer, Yıldo, Bülent Polat, Mehmet Aslan ve Alp Kırşan yarışacak. Birincinin 100 bin YTL alacağı program için iki aydır hummalı bir çalışma içinde olan yarışmacılardan Pınar Aylin, Asena ve Bülent Polat antrenman yaptı. Yarışma için son çalışmalarına programın da yayınlanacağı Parkorman Buz Pisti'nde devam eden Asena, ödülü kazanırsa okul yaptıracağını söyledi. Asena, 'Kendimi yarışmada iddialı bulmuyorum. Benim favorim Zeynep Tokuş. Doping için sadece karalahana yiyorum' dedi.

PINAR-BEHZAT SUNACAK

Yarışmacılardan Pınar Aylin ve Bülent Polat da son hazırlıklarını yapan ünlüler arasındaydı. Polat, partneriyle buz üzerinde şov yaptı. Programı Pınar Altuğ ve Behzat Uygur sunacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title