Haberler

    Asena Akan Quartet

    Asena Akan Quartet, 27 Mayıs akşamı Nazım Hikmet Kültür Merkezin'de sizlerle...İstanbul doğumlu Asena AKAN, müziğe 5 yaşında İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda Klasik keman eğitimi ile başladı.

    Asena Akan Quartet, 27 Mayıs akşamı Nazım Hikmet Kültür Merkezin'de sizlerle...

    İstanbul doğumlu Asena AKAN, müziğe 5 yaşında İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda Klasik keman eğitimi ile başladı. İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarına sahip olan Akan, İstanbul Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. Caz müziğine olan tutkusu nedeniyle Randy Esen, Donovan Mixon ve Aydın Esen ile caz vokal ve teori çalışmaları yaptı.

    2000 yılından günümüze birçok konser veren Akan rock, soul, flamenko, bossa nova ve caz dahil birçok stilde deneyim kazandı. 2013 yılında söz ve müzikleri kendisine ait ilk albümü, "İstanbul'un İzleri" 'Z Yapım' Kalan Müzik tarafından yayınlandı. İkinci albümü 'Golden Heart'ı 2016 sonbaharında yayınlayan Akan, beste ve sahne çalışmalarının yanı sıra vokal koçluğu yapmakta; Istanbul Modern, Sabancı Müzesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi gibi eğitim, müze ve danışmanlık kurumlarında yaratıcı müzik atölyeleri düzenlemektedir.

    Vokal: Asena Akan

    Piyano: Tolga Bedir

    Bas: Enver Muhammedi

    Davul: Riccardo Marenghi

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Kadıköy

    Mekan : Nazım Hikmet Kültür Merkezi

    Mekan Adresi : Ali Suavi Sokağı (Sanatçılar Sokağı), No: 7

    Başlangıç Saati : 27.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 27.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Asena Akan Quartet

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Üniversitesi Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title