Haberler

Asdep Uzmanlarına Hizmet İçi Eğitim

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde, Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında görev yapan uzmanlara hizmet içi eğitim verildi.

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde, 20 ASDEP uzmanına kurumların çalışma ve yönetim sistemi ile ilgili bilgi verildi. Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut, eğitim verdi.

Eğitimin açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Fehmi Çelik, ilk kez ASDEP uzmanlarının hizmet içi eğitime tabi olduğunu dile getirdi.

Fehmi Çelik, eğitimlerin önemine işaret ederek, "2017-2018 yılı ilk hizmet içi eğitim kursunu ASDEP çalışanlarına veriyoruz. Bu anlamda inşallah kurumda çok güzel işlere vesile olur, çok güzel işlerin altında imzanız olur. Gençsiniz ve inşallah sizin bu enerjiniz güzel işlere vesile olur. Size sunulan işleri zamanında yerine getirebilecek bir heyecan ile görevinizi yapmanızı umut ediyoruz. Bu tür hizmet içi kurslar sizlerin mesleki anlamda daha iyi hissetmenizi, tamamlayıcı unsur olarak her zaman sizlere katkı sunacaktır. Bu anlamda bu eğitimleri tekrarlayacağız" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut, belediyelerin ve kurumların çalışma sistemlerinden bahsetti.

İskender Korkut özellikle, Adıyaman Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün ortak çalışma alanlarını anlatarak, belediyenin yönetim sistemi ve çalışma sistemini anlattı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fehmi Çelik Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title