Haberler

Aşçılardan Karpuza Çiçek Deseni

Bursa'da Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nde Düzenlenen Mutfak Aletleri Tanıtımında Aşçıların Meyve ve Sebze Üzerine Yaptığı Çiçek Figürleri Büyük İlgi Gördü.

Bursa'da Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen mutfak aletleri tanıtımında aşçıların meyve ve sebze üzerine yaptığı çiçek figürleri büyük ilgi gördü.

Yardımcı mutfak malzemeleri ve mutfak düzenleme elamanlarının tanıtıldığı showda Güney Marmara Aşçılar Derneği üyeleri hünerlerini sergiledi. Karpuzdan çiçek, elmadan kuş figürü yapan aşçılar, ayrıca salata süslemesi, ve pasta yapımında marifetlerini gösterdi. Diğer yandan tanıtımda en çok dikkati ise sebzelerin besin değerlerini öldürmeyen bıçak çekti. Normal bıçaktan yüzde 60 daha fazla besin değerini koruyan slikon bıçak sayesinde sebze ve meyvelerin en az besin değerleriyle kaybıyla kesilebileceği öğrenildi.

Sarımsak soyma makinasından peynir dilimleyicisine, şişebilen şişe kapağı açma aletinden sebze kurutucusuna kadar aletlerin bulunduğu stand, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

(AOA-MŞ)

11.05.2007 20:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title