Haberler

Arzuman Kariyerinde 4. Kez Derbi Maç Yönetecek

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş Arasında 3 Kasım Cumartesi Günü Yapılacak Derbi Maçı Yönetmekle Görevlendirilen İsmet Arzuman, Kariyerinde 4. Kez Bir Derbi Maçına Çıkacak.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçı yönetmekle görevlendirilen İsmet Arzuman, kariyerinde 4. kez bir derbi maçına çıkacak.

Turkcell Süper Lig'de 10. sezonunu geçiren ve bu anlamda ligdeki en deneyimli hakem unvanını taşıyan 43 yaşındaki İzmir Bölgesi hakemi İsmet Arzuman, emekli astsubay.

Arzuman, daha önce en formda olduğu dönem olan 2003-2004 sezonunda ligde Beşiktaş'ın, sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kaldığı ve Fenerbahçe'nin, yine sahasında Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçları yönetmiş, 2004-2005 sezonunda da Fenerbahçe'nin, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray'a karşı 1-0 kazandığı derbide düdük çalmıştı.

Deneyimli hakem, bu sezon ligde yönettiği 3 maçta toplam 22 sarı kart gösterdi ve 1 penaltı verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title