Haberler

Arzu Almanya Maçı Öncesi İddialı Konuştu

Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen Kadınlar A takımında top koşturan Arzu Karabulut, maça iyi hazırladığını ve bu maçı kazanacaklarını belirtti.

Kulüpler düzeyinde Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen Kadınlar A takımında top koşturan Arzu Karabulut, maça iyi hazırladığını ve bu maçı kazanacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Fiziksel ve zihinsel olarak kendimi bu maça hazır hissediyorum. En çok ümit ettiğim şey bu maçı izleyenler zevk alsın ve güzel bir maç olsun. Sonuçta Almanya'ya karşı oynuyorum, Alman milli takımındaki kızları tanıyorum çünkü genç yaşta onlarla birlikte oynadım. Almanya çok büyük ve güçlü ama maalesef Türkiye'de kadın futbolu yeterince gelişmedi. Son zamanlarda artık aileler de Türkiye'de kızlarına futbol için izin vermeye başladı. Bana neden Almanya milli takımında oynamadığımı soruyorlar. Ben bir gün Almanya'ya karşı oynayacağımı biliyordum ve Türk milli takımını seçtiğim için pişman değilim. Belki Almanlarla birçok başarıya imza atabilirdim ama benim için ay yıldızı kalbinin üzerinde 70 milyon için taşımak harika bir duygu ve ayrı bir gurur."

Türk A Milli Kadın Futbol Takımımız 2013 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup'taki 6. maçında Almanya karşısına çıkacak. Karşılaşma 15 Şubat Çarşamba saat 17.00'de İzmir Yeni Buca Stadı'nda oynanacak ve Alman devlet televizyonu ARD'den canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Leverkusen Türkiye Almanya Bayer Spor Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title