Haberler

Arü Kampanyası ile "Bu Kış Ardahan'da Daha Sıcak Geçecek"

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) koordinatörlüğünde ve hayırsever firmalarca desteklenen Türk Kızılayı'nın "Bu Kış Ardahan'da Daha Sıcak Geçecek" adlı yardım kampanyası kapsamında ARÜ akademisyenlerinden ARÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Kubilay Aras, Öğr. Gör. Salim Vural ve ARÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Öğr. Gör. Turgay Kural ile kampanya koordinatörü Öğr. Gör. Handan Özcan Arslan kampanya kapsamındaki köy okullarına ziyaretlerde bulundular.

Ardahan merkez ve Çıldır İlçesi'ne bağlı köy okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim malzemeleri yardımlarında bulunuldu. Kampanya hakkında bilgi veren kampanya koordinatörü Öğr. Gör. Handan Özcan Arslan, kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirterek, başta Kızılay ve hayırsever firmalar olmak üzere Türkiye'nin hemen hemen tüm bölgelerinden gelen yardım kolileri gönderen herkese teşekkürlerini iletti. Öğr. Gör. Arslan, kampanyaya olan ilgiden dolayı memnuniyetini ifade ederek, Ardahan ili gibi kış koşullarının sert geçtiği Doğu Anadolu Bölgesi'nde ki illerde de bu tarz kampanyaları gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. ARÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal ise, yardım kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, "Geleceğimiz olan pırıl pırıl çocukların üşümemeleri için elimizden geldiğince bir yardım kampanyası gerçekleştirmeye çalıştık. Birlik ve beraberlik örneği olarak, sevgilerini ilgilerini bizlerle paylaşan Kızılay'a ve yardımsever insanlara katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum." dedi. Daha sonra akademisyenler öğrenciler için gelen kışlık malzemeleri ve hediyeleri dağıttılar. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Kızılay Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Alperen İlhan kimdir? Zafer Partisi Edirne- Enez Belediye Başkan adayı Alperen İlhan kaç yaşında, nereli? Kadir İnanır'ın son durumu nasıl, entübe mi? Bakan Koca açıkladı! Serkan Konak kimdir? Zafer Partisi Edirne- Merkez Belediye Başkan adayı Serkan Konak kaç yaşında, nereli? 26 Mart 2024 Avusturya- Türkiye maçı kaç kaç bitti? Maçta neler oldu, kim kazandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 27 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 27 Mart Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 27 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 27 Mart 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 27 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (27 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bilal Korkmaz kimdir? İYİ Parti Zonguldak Kozlu Belediye Başkan adayı Bilal Korkmaz kimdir? Hayrettin Ünlütürk kimdir? İYİ Parti Zonguldak Çaycuma Belediye Başkan adayı Hayrettin Ünlütürk kimdir? Mesut Şalvarcıoğlu kimdir? İYİ Parti Zonguldak Kilimli Belediye Başkan adayı Mesut Şalvarcıoğlu kimdir? Murat Sesli kimdir? İYİ Parti Zonguldak Ereğli Belediye Başkan adayı Murat Sesli kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title