Haberler

Arü İçin Vakıf Kurulacak

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Kalkındırma Vakfı kurulacağı bildirildi.

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Kalkındırma Vakfı kurulacağı bildirildi.

ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ARÜ'nün Ardahan başta olmak üzere Türkiye ve Kafkaslarda önemli bir misyon üstlendiğini dile getirdi.

ARÜ'nün bölgesine, bulunduğu coğrafyaya daha iyi hizmetler etmesi için çalıştıklarını anlatan Biber, üniversitenin gelişimine katkı sağlamak üzere Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Kalkındırma Vakfı'nın kurulacağını aktardı.

Biber, bu amaçla hafta sonu Ardahanlı iş adamlarıyla bir araya geleceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Buradaki amacımız Ardahan Üniversitesi'ni öğrencilerimizin daha yüksek puanlarla tercih etmelerini sağlamak. Burayı kazanmış olan öğrencilerimizi de çeşitli burs ve ödüllerle destekleyerek buradaki eğitim öğretim kalitemizi bu anlamda arttırmaya çalışmaktır. Bunun önemli kaynaklarından birisi bir vakıf oluşturmak. Bu nedenle değerli iş adamlarımızın katkı ve bağışlarını Ardahan'a yapmak istedikleri katkıları bu vakıf üzerinden değerlendirmek istiyoruz. Eğitime aktarmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Ardahan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title