Haberler

Artweeks@Akaretler Başladı !

Güncelleme:

Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş'un organizasyonuyla gerçekleşecek olan Artweeks@Akaretler, 18-30 Eylül tarihleri arasında Akaretler'de sanatseverlerle buluşuyor.

Bilgili Holding organizasyonu, gerçekleşecek olan Artweeks@Akaretler'de, yerli ve yabancı çok sayıda sanatçının eserleri iki hafta boyunca Akaretler 37, 39, 41, 45 ve 55 numarada sergilenecek.

Sanat etkinliğinin açılış gecesi ünlü simaların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, Deniz Akkaya, Bennu Gerede, Ayşe Kucuroğlu, Elif Dürüst, Yiğit Kirazcı, Tuba Coşkun ve daha birçok ünlü isim eserleri yakından inceledi.

Koleksiyonerliğin paylaşarak büyüyeceğine inanan, beraber hareket etmek ve sanatsal birikimlerini paylaşmak amacıyla biraraya gelen "Clubfinearts", uluslararası sanat platformlarında başarıyla yer alan sanatçı Ekrem Yalçındağ ile Artweeks@Akaretler'de olacak. Sanatçının "Duality&Infinitiy" adını verdiği sergisi 37 ve 39 numarada ziyaretçilerin izlenimlerine sunulacak.

Artweeks@Akaretler'de binalar içinde birbirini desteklemeyi hedefleyen MERKUR Galeri; Suat Akdemir, Arzu Akgün, Bahar Oganer, Ozan Oganer, Mustafa Yüce, Zeynep Çilek, Şevket Sönmez, Abdülkadir Öztürk ve Nilay Özenbay'ı; artSümer ise Gözde İlkin, Erdal Duman, Yasemin Özcan, Serkan Demir ve Onur Gülfidan'ı 37-39 numaranın üçüncü katında sanatseverlerle buluşturacak. Aria Art Gallery ise Beatrice Gallori ve Angelo Brescianini ile sergide yer alacak.

Öner Kocabeyoğlu'nun sanat koleksiyonundan Derya Yücel küratörlüğünde, "Hüzünlü ve Huzursuz" başlığıyla biraraya getirilen seçki de Artweeks@Akaretler'de yer alacak. "Hüzünlü ve Huzursuz"; Türkiye'nin modern ve çağdaş sanat öyküsüne yaratıcı mirasını bırakmış ve bu mirasa dahil olarak üretimlerini sürdürmeye devam eden farklı kuşakların yapıtlarına yansıyan "Melankoli"nin izini 18 Eylül –15 Ekim tarihleri arasında 55 numarada sürecek.

Fotoğraf sanatçısı Ziya Tacir, son dönem çalışmalarını içeren sergisiyle 45 numarada etkinlik kapsamında sanatseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Engin Altan Düzyatan Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title