Haberler

Artvinliler Darıca'da Coştu

Darıca Belediyesi’nin katkıları düzenlenen Artvin Dernek Gecesi’nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Darıca Belediyesi'nin katkıları düzenlenen Artvin Dernek Gecesi'nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Darıca Belediyesi'nin katkıları ile bu yıl 10. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Artvinliler Gecesi ile devam ederken, Karadeniz müziğinin genç sesi Ekin Uzunlar konseri ile sahili dolduran binlerce kişi gönüllerince eğlendi. Programa katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve beraberindekiler, Artvinliler Dernek Gecesi öncesi dernek stantlarını dolaşarak yöresel ürünlerini satan derneklere hayırlı işler dileyip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken, sahilin hemen her noktasında vatandaşlar horon çekerek gecenin tadını çıkardı.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, programa katılan herkese iyi eğlenceler dileyerek, "Her akşam farklı bir şehrimizi ve kültürlerini tanıdığımız 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında bu akşam Karadeniz'in güzel şehri Artvin'deyiz ve Artvinli hemşerilerimizle birlikteyiz. Üstünden nice hayatlar geçmiş geçmişten geleceğe uzanan köprüleri, şelaleleriyle, doğanın nakış nakış işlediği derin vadileriyle, Cehennem Deresi Kanyonuyla, sarp dağlar arasında kendine yol bulan Çoruh Nehriyle cennet vatan Artvin. Darıca ailesi olarak her akşam farklı bir coğrafyada farklı bir kültürümüzü yaşıyoruz. Programlarda emeği geçen dernek başkan ve yönetimlerimize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Programda sahne alan Aytekin Yılmaz ve ekibinin yanı sıra, Artvin Yöresi folklör ekipleri programa renk katarken, Karadeniz müziğinin genç ve sevilen seslerinden Ekin Uzunlar muhteşem sesi ve sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Vatandaşlar sahilin değişik noktalarında halaylar ve horonlarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title