Haberler

Artvin-Kamyonet Dereye Uçtu: 1 Ölü, 1 Kayıp, 6 Yaralı(Ek Gör

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde bir kamyonetin Barhal Çayı'na uçması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. Azgın sulara kapılarak kaybolan 1 kişinin aranmasına başlandı.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Yusufeli'ne 11 kilometre uzaklıktaki Küplüce Köyü'nde meydana geldi. Çoruh Nehri üzerindeki barajların yol inşaatlarında çalışan işçileri taşıyan Abdullah Yılmaz yönetimindeki 52 ER 965 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metre yükseklikten Barhal Çayı'na uçtu. Sürücü Abdullah Yılmaz ile kamyonette bulunan işçilerden Süleyman Peltek, Hüseyin Deniz, Harun Şahin, Hüseyin Biçer ve Emrah Çelik, kendi çabaları ve çevreden yetişenler tarafından sudan çıkarıldı. Kaybolan Ahmet Ruhsaran'ın cesedi kaza yerine 8 kilometre uzaklıkta bulundu. Barhal Çayı'nın sularına kapılarak kaybolan Erdal Zengin'i arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

Yusufeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Hüseyin Deniz, Hüseyin Biçer ve Emrah Çelik, ambulans helikopterlerle Erzurum'a nakledildi. Yusufeli'nde iniş yeri bulamayan helikopterler yaklaşık 20 dakika tur attıktan sonra Devlet Hastanesi yanındaki boş bir arazide bulunan elektrik tellerinin kesilmesi sonucu inerek yaralıları alabildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title