Haberler

Artvin İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı düzenlendi

Güncelleme:

Artvin İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 ekim ayı toplantısı, Vali Yılmaz Doruk başkanlığında gerçekleştirildi.

Artvin İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 ekim ayı toplantısı, Vali Yılmaz Doruk başkanlığında gerçekleştirildi.

Kentteki işgücü istihdamı ve mesleki eğitimin güncel durumunun ve buna yönelik yapılacak projelerin görüşüldüğü toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Ertürk sunum gerçekleştirdi.

Ertürk, 2020 yılının 9 aylık döneminde istihdam ve mesleki eğitime yönelik devam eden program ve projeler hakkında Vali Doruk ve kurul üyelerine bilgiler verdi.

Valilik Çoruh Toplantı Salonundaki toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin sunulması ile devam etti.

Yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ve faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Doruk, istihdam konusunda Artvin'i daha iyi noktaya getirmek için yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Vali Doruk, Valilik olarak kentin istihdamına ve turizmine katkı sunmak amacıyla Artvin'in yöresel ürünlerini markalaştırma projesini de hayata geçirdiklerini kaydetti.

Toplantıya, Vali Yılmaz Doruk'un yanı sıra Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Ertürk, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Girişimci İş Kadınları Derneği Başkan Vekili Meryem Özbayrak ve kurul üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Doruk Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title