Haberler

Artvin Evi Çankaya'da

Merkezi Ankara'da Bulunan Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfı Yetkilileri, Artvin Evi Projesi'ni Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ile Konuşarak Son Noktayı Koydu.

Merkezi Ankara’da bulunan Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfı yetkilileri, Artvin Evi Projesi’ni Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ile konuşarak son noktayı koydu.

Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ile Vakıf yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile ‘Artvin Evi’ Projesi için bir araya geldiler. Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın makamında gerçekleşen toplantıya Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Nuri Kemal Demirel, Genel Sekreter Aydın Karasüleymanoğlu, Onursal Başkan Ahmet Vehbi Melek, Kılıçkaya Eski Belediye Başkanı Tuncay Özaslan ve Ankara Bayındırlık İl eski müdürü Fehmi Budak katıldı. Toplantıda Artvin Evi Projesi ile ilgili olarak yer tahsisi konusunda bütün yasal prosedürler tamamlanarak imza aşamasına getirildi.

Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Nuri Kemal Demirel, “900 metrekarelik bir alan üzerine kurulacak olan ‘Artvin evi’ ayrıca çok amaçlı olarak kullanılacak. İçerisinde Ankara’daki Artvinlilerin kullanabileceği tiyatro salonu, düğün salonu ve çeşitli etkinliklerde de kullanılabilecek bir yer olacak. Otuz yıllık bir geçmişi olan bu projeyi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu bir ekip çalışmasıdır. İnşallah 19 Ocak 2008 Cumartesi günüde Ankara’da Sheraton Hotel Balo salonunda yapacağımız finalle de bu işi noktalayacağız. Bütün Artvinlilere ve Artvin dostlarına hayırlı olsun.” dedi.

Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfı 19 Ocak 2008 Cumartesi günü Sherator Ankara Hotel’in balo salonunda yapılacak olan gecenin geliri “Artvin evi” projesine aktarılacak.

Başkan Nuri Kemal Demirel; “Tüm Artvinlileri ve gelecek kuşaklarımızı ilgilendiren böylesine kapsamlı bir proje takdir edersiniz ki amacı ilimize ve gençlerimize hizmet etmekte olsa bir kuruma bırakılamaz. Bu nedenle, Ankara’da faaliyet gösteren 1 vakıf ve 9 dernekle birlikte hareket etmek durumundayız. Sivil toplum örgütlerimizin yoğun çabasıyla, Artvin’in dinamik güçlerinin kararlılığıyla, bu konunun da üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Artvinlilere bu proje ile ilgili olarak bir sorumluluk yüklemedik. Sen şu kadar ödeyeceksin diye bir rakam ortaya atmıyoruz. Böylesine yaşamsal bir konuda hiçbir Artvinliye görev yüklenmez. Her Artvinli, sorumluluğunun bilinciyle üzerine düşen görevi zaten yerine getirir.”diye konuştu.

(NU-İRT-Y)

13.01.2008 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title