Haberler

Artvin'deki Sel ve Heyelan

Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlar nedeniyle enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 kişinin cenazesi, ilçeye bağlı Yoldere köyünde toprağa verildi.

Ünsal Gedik ve oğlu Erdal Eren Gedik ile Emniyet Gedik için Yoldere köyü Aşağı Mahalle Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeler, Yoldere köyü mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Gedik ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP Bursa Milletvekili Erkan Bayrak, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünsal Gedik'in eşi Kazım ile enkaz altından çıkartılan kızı Naz Gedik, cenaze namazı öncesi Ünsal ve Erdal Eren Gedik'in tabutuna sarılarak ağladı.

Baba Gedik, oğlunun tabutuna sarılarak, "Hani vekil olacaktın? Bana nasıl söz vermiştin; senin servis paranı bile yatırmıştım" diyerek gözyaşı döktü.

Annesini sedye ile son kez görmeye geldi

Türk bayrağına sarılı cenazeler, dün enkaz altından çıkartılarak Rize Devlet Hastanesine kaldırılan Emniyet Gedik'in kızı Cansu Kaya'nın annesini son kez görmesi için yaklaşık 1,5 saat bekletildi.

Cenaze törenine ambulansla getirilen Kaya, sedyeyle taşınarak annesinin tabutunun yanına götürüldü. Tabutu eliyle tutan Kaya, "Beni buraya, bunun için mi getirdiniz? Kim var orada, anne" diyerek gözyaşı döktü.

Emniyet Gedik'in enkaz altından çıkartılan diğer kızı Tuğba Gedik ise tedavisi devam ettiği için cenaze törenine katılamadı.

Öte yandan Kazım Gedik ve ailesinin Gebze'de yaşadığı ve yaz tatillerini köylerinde geçirdikleri, Kazım Gedik'in iş nedeniyle köye gelmediği öğrenildi.

Kaynak: AA / Yerel

Cansu Kaya Erdal Eren Artvin Hopa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title