Haberler

Artvin'deki sel ve heyelan

Güncelleme:

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dün akşam meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle kapanan Artvin-Erzurum kara yolundaki çalışmalar sürdürülüyor.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dün akşam meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle kapanan Artvin-Erzurum kara yolundaki çalışmalar sürdürülüyor.

Alınan bilgiye göre, ilçede dün akşam etkisini artıran şiddetli yağış sonucu meydana gelen sel ve heyelanda Su Kavuşumu-1 tüneli toprak ve kaya parçaları nedeniyle tamamen kapandı.

Olayın ardından bölgeye yönlendirilen Karayollarına ait yaklaşık 15 iş makinesi ve 30 personel, tünel önünde biriken taş ve kaya parçalarını temizlemek için çalışma başlattı.

Tünelin çift taraflı olarak ulaşıma kapanması nedeniyle araç kuyruklarının oluştuğu bölgede, yapılan çalışmalar ise AA tarafından havadan görüntülendi. Heyelanın getirdiği taş ve kayalar kamyonlara yüklenerek bölgeden taşınıyor.

Yetkililer, yolun en kısa sürede açılabilmesi için ekiplerin 24 saat süreyle çalışmalarını devam ettireceklerini kaydetti.

Öte yandan, Yusufeli Barajı şantiyesinde heyelan altında kalan araçların çıkarılması için iş makinelerince başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Ekiplerin şantiyede zarar gören alanlardaki temizlik çalışması devam ediyor, yetkililerce hasar tespit çalışması da yapılıyor.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dün akşam yaşanan sel ve heyelan nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetmiş, Artvin-Erzurum kara yolu ulaşıma kapanmış, baraj inşaatı şantiyesinde hasar meydana gelmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Yusufeli Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title