Haberler

Artvin'deki Kazanın Ateşi Bursa'ya Düştü

Artvin'deki kazanın ateşi Bursa'ya düştüBURSA - Batum'a arkadaş ziyaretine giden 3 kişinin kullandığı otomobil, Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde TIR ile çarpıştı.

Artvin'deki kazanın ateşi Bursa'ya düştü

BURSA - Batum'a arkadaş ziyaretine giden 3 kişinin kullandığı otomobil, Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde TIR ile çarpıştı. Orhangazili 27 yaşındaki Mücahit Çırak kazada can verirken, amcasının oğlu Mehmet Çırak ve sürücü Sebahattin Kurt ise kazayı sıyrıklarla atlattı. Çırak, Orhangazi'de son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon-Batum kara yolu üzerinde seyreden Sebahattin Kurt'un kullandığı 34 PN 8347 plakalı otomobil, Artvin'in Kemalpaşa ilçesine geldiğinde, yolun sağ tarafında park halinde bulunan 81 DU 663 dorse plakalı TIR'a yandan çarptı. Büyük bir gürültü ile yaşanan çarpışmada otomobilin ön kısmı TIR'ın altına girdi. Kaza yeri savaş alanına dönerken yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinin karşısında bulunan akaryakıt istasyonunun personeli yaptı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda Polis ve 112 acil servis ekibi sevk edildi.

Otomobilde bulunan Sebahattin Kurt ve Mehmet Çırak kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Arka sağ koltukta oturan Mücahit Çırak ise otomobilde sıkıştı. Kaza yerine gelen acil servis ekipleri Mücahit'in öldüğünü belirledi. Otomobilin çarptığı TIR'ın bir gündür aynı yerde park halinde olduğu öğrenildi. TIR sürücüsü gözaltına alındı. Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Baba evine ateş düştü

Orhangazi'de bir dönem mobilya ustası olarak çalışan 27 yaşındaki Mücahit Çırak'ın ölüm haberi çok geçmeden Orhangazi'deki ailesine ulaştı. Muradiye Mahallesi'nde ikamet eden anne Mükerrem, baba Muhterem ve kardeş Mustafa Çırak acı haberi aldığında gözyaşı sel oldu.

Mücahit Çırak'ın cenazesi Hopa'dan Trabzon'a oradan da uçakla İstanbul'a getirdi. Genç adamın cenazesi daha sonra buradan alınarak Orhangazi'ye getirildi. Mücahit Çırak, Gazi Orhanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Genç adamın cenazesine Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aynı kazada yaralanan Mücahit Çırak'ın kuzeni Mehmet Çırak da hastaneden çıktıktan sonra kuzeninin cenaze törenine katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Artvin Batum 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title