Haberler

Artvin'de Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı Düzenlenecek

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Bisiklet Temsilcisi Erkan Akçelik’i makamında kabul etti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Bisiklet Temsilcisi Erkan Akçelik'i makamında kabul etti. Ziyarette Akçelik, Artvin'de uluslararası bisiklet yol yarışını 15-16-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenleyeceklerini söyledi.

Yarışları Artvin Valiliği, Bisiklet Federasyonu, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Artvin Bisiklet Temsilciliği'nin organizasyonu ile gerçekleştirileceklerini ifade eden Akçelik, "Uluslararası yarışlara yaklaşık 250 sporcunun katılacağını ümit ediyoruz. 3 etaplı bisiklet yol yarışlarımız uluslararası düzeyde olup dostluk ve barışın simgesi olarak Gürcistan, Kıbrıs ve Türkiye'den sporcular yarışlara katılacak. Borçka-Artvin 34 kilometre, Borçka-Ardanuç 66 kilometre ve Rize-Fındıklı- Sarp Sınır Kapısı 75 kilometre olmak üzere toplam 3 etaptan oluşacak" dedi.

Sporcuların toplam 175 kilometrelik parkurda mücadele edeceğini, yarışlar sonunda dereceye girenlere toplam 8 bin 250 TL para ödülü ile madalya verileceğini kaydeden Erkan Akçelik, sporseverleri ve tüm Artvinlileri yarışları izlemeye davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doğanay ise, yarışları çok önemsediklerini ve kentin tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığını belirterek, valilik olarak gereken her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini söyledi. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ömer Doğanay Artvin Borçka Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title