Haberler

Artvin'de Piknikçilere Tilki Sürprizi

Artvin'de piknikçilere tilki sürpriziARTVİN'in Kafkasör Yaylası'nda ormanlık alanda piknik yapan arkadaş grubu yiyeceklerini yanlarına gelen tilkiyle paylaştı.

Artvin'de piknikçilere tilki sürprizi

ARTVİN'in Kafkasör Yaylası'nda ormanlık alanda piknik yapan arkadaş grubu yiyeceklerini yanlarına gelen tilkiyle paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan sevimli tilkinin karnını doyurduğu anlara ait görüntüler de beğeni topladı.

Kentte bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda piknik yapan bir grup genç ormanlık alandan yanlarına gelen tilkiyi görünce şaşkınlık yaşadı. Doğada aç kalan ve mangalda pişirilen etlerin kokusu alan tilki grubun yanına giderek kendisine verilen etlerle karnını doyurdu. İnsanlara aldırış etmeden kendisine verilenleri yiyerek gruba bir süre eşlik eden sevimli tilki daha sonra bölgeden uzaklaştı. Piknikçilerin elleriyle beslediği tilkiye ait cep telefonu görüntüleri de sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntüler takipçilerin yanı sıra birçok hayvan sever tarafından da beğeni kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title