Haberler

Artvin'de Katı Atık Aktarma ve Çöp Depolama Tesisi Açıldı

Artvin Belediyesi tarafından yaptırılan katı atık aktarma ve çöp depolama tesisinin açılışı törenle yapıldı.

Artvin Belediyesi tarafından yaptırılan katı atık aktarma ve çöp depolama tesisinin açılışı törenle yapıldı.

Artvin- Erzurum karayolunun 1. kilometresinde inşa edilen tesisin açılışında konuşan Vali Kemal Cirit yapılan hizmetin tüm kent halkının yaşam kalitesini artıracağına inandığını söyledi.

Belediye hizmetlerinin aynı heyecanla devam etmesini arzu ettiğini ifade eden Vali Cirit, kentte 2014 yılının, son 5 yılın en çok çalışılan ve hizmet üretilen yıl olduğunu dile getirerek açılışı yapılan tesisin Artvin için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla da Artvin'in önemli sorunlarından biri olan çöp konusunun çözüme kavuşmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Vahşi depolama sonucu oluşan kirliliğin sona ermesinin kente önem kazandıracağını dile getiren Kışla, "Basit görünse de çöp konusu Artvin için oldukça önemli bir sorundu. Bu nedenle Belediye Başkanımızı sekiz ay gibi kısa sürede bu alternatif çözümü üretmiş olmasından dolayı kutluyorum. İnanıyorum ki çok kısa sürede daha modern bir tesislerle bu problem tamamen ortadan kalkacak" dedi.

Konuşmaların ardından tesisin açılışı yapıldı.

Açılışa, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcıları Fahrettin Tilki ve Aydın Tüfekçioğlu, Artvin Orman Bölge Müdürü Mehmet Sedat Ecevit, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, ile diğer davetliler ve vatandaşlar katıldı. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

İsrafil Kışla Kemal Cirit Erzurum Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title