Haberler

Artvin'de Kar Voleybolu Heyecanı Başladı

Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nın ilki Artvin’de başladı.

Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nın ilki Artvin'de başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun bu yıl ilk olarak düzenlediği Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası Artvin'in Mersivan Dağı'nın eteklerinde bulunan 1250 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda gerçekleştirildi.

2 gün sürecek şampiyonaya yurdun dört bir yanından sporcular katıldı. 9 erkek ve 6 kadın takımlarından oluşan şampiyonada toplamda 30 sporcu mücadele verdi. Çift eleme usulü gerçekleşen şampiyonanın ilk ayağında yarı finale kadar müsabakalar gerçekleştirildi. 3'üncülük, yarı final ve final maçları müsabakaların ikinci gününde yine Kafkasör yaylasında gerçekleşecek.

Turnuva hakkında bilgi veren TVF Başkan vekili Alper Sedat Aslandaş, gerçekleştirilen organizasyonun sonucunda birinci olan takımların Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonaları'na katılacağını dile getirdi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise organizasyona ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek "Bu çok büyük bir organizasyon. Böylesine büyük bir organizasyonun ilkini Artvin'de gerçekleştirmekten mutluyuz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu organizasyon ev sahipliği etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yılın Avrupa şampiyonları olan Plaj Voleybolu milli takım oyuncuları Aleyna Vence ve Buğra Eryıldız ise Artvin'de düzenlenen yarışmalara taraftar ilgisinin iyi olduğunu dile getirdi.

Aleyna Vence yaptığı açıklamada "Daha önce Erciyes'te gerçekleşen Avrupa şampiyonasına katılmıştım, şimdi buradayız. İnsanların ilgi göstererek gelip izlemesi çok güzel bir şey. Böyle bir ortamda oynamak da çok mutlu edici bir duygu" ifadelerine yer verirken Buğra Eryıldız ise "Artvin'deki şampiyonada birinci olan takımlar Avrupa Şampiyonasına gidecek. Biz Aleyna ile önümüzde ki hafta müsabakaların birinci bacağı için İtalya'da olacağız. İnşallah orada birinci olup ülkemizi Avusturya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında temsil ederiz" dedi. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Artvin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title