Haberler

Artvin'de Doğa Yürüyüşü

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü ile Orman Spor Kulübü Tarafından Yapılan Genya Dağı Doğa Yürüyüşü'nde Katılımcılar Bol Bol Oksijen Depoladılar.

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü ile Orman Spor Kulübü tarafından yapılan Genya Dağı Doğa Yürüyüşü'nde katılımcılar bol bol oksijen depoladılar.

Artvin'de ilk kez yapılan doğa yürüyüşüne katılan vatandaşlar Artvin'i kuşbakışı seyretmenin mutluluğunu yaşadılar. Çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen doğa yürüyüşü, Atabarı (Mersivan) Kayak Merkezi ile Genya Dağı arasındaki yaklaşık 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. 2 Bin 100 metre rakımlı Genya Dağı'nda Artvin'i tepeden seyreden doğaseverler, yöresel türküler söyleyip horon teptiler.

Yürüyüşle ilgili olarak bilgi veren Artvin Orman Bölge Müdürü Mustafa Meydan, amaçlarının şehir yaşamında taşların ve betonların arasına sıkışan insanları doğa ile buluşturup kaynaştırmak olduğunu söyledi. Mustafa Meydan; "İnsanlara ağaç ve bitki çeşitlerini bu doğa yürüyüşü ile tanıtmak istedik. Doğa yürüyüşlerini bundan sonraki yıllarda da tekrarlayacağız" dedi.

(NU-İRT-Y)

05.09.2007 20:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title