Haberler

Artvin'de Çevrecilerin Tepkisi Sürüyor

Artvin'de çevrecilerin tepkisi sürüyorARTVİN'in Kafkasör Yaylası Cerattepe mevkiinde madencilik faaliyetlerine başlayan bir şirketin iddiaya göre yetkilisi ile bölgede madenciliğe karşı çıkanları ikna etmek için faaliyet yürütmeleri karşılığında oluşturulan 14 kişilik bir komiteye aylık 70 bin...

Artvin'de çevrecilerin tepkisi sürüyor

ARTVİN'in Kafkasör Yaylası Cerattepe mevkiinde madencilik faaliyetlerine başlayan bir şirketin iddiaya göre yetkilisi ile bölgede madenciliğe karşı çıkanları ikna etmek için faaliyet yürütmeleri karşılığında oluşturulan 14 kişilik bir komiteye aylık 70 bin lira ödeneceğine dair sözleşme tutanağının kamuoyuna yansımasına yönelik tepkiler sürüyor.

Artvin'de bir grup çevreci genç hazırladıkları 'Sahibinden satılık dernek, 70 bin lira' yazılı afişi, Bizim Artvin Platformu derneği binası önünde asılı bulunan 'Şehirlerin değerleri, Türkiye'nin değerleridir' yazılı afişin üzerine astı. Maden şirketi aleyhine sloganlar atan gruba çevredeki vatandaşlarda alkışlarla destek verdi. Bina önünden ayrılan grup Cumhuriyet ve İnönü Caddeleri'nde esnaf ve vatandaşlara maden şirketi ile dernek arasında yapıldığı iddia edilen sözleşme örneğini dağıttı. Grup üyeleri ardından dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title