Haberler

Yemek Bulamayan Ayı, Artvin Şehir Merkezindeki Otomobile Saldırdı!

Güncelleme:

Artvin'de doğal yaşam alanlarında yemek bulamayan bir ayı, Artvin'in Borçka İlçesi merkezine kadar indi. Araçta bulunanlar ayının saldırısıyla büyük panik yaşadı.

Artvin'de ayının saldırısına uğrayan araçta bulunanlar büyük korku yaşadı.

YEMEK BULAMAYINCA OTOMOBİLE SALDIRDI!

Doğal yaşam alanlarında yemek bulamayan bir ayı Artvin'in Borçka İlçesi merkezine kadar indi. Ana yol üzerinde kısa bir gezinti yapan ayı Yaşar Yıldırım yönetimindeki otomobile saldırdı. Aracın içerisinde bulunan sürücü ve Macahel Vakfı Başkanı Süleyman Köse neye uğradığını şaşırdı.

"YOLDA İLERLERKEN BİR ANDA DÖNÜP ARACIMIZA BAKTI VE SALDIRDI"

Aracın içerisinde bulunan Macahel Vakfı Başkanı Süleyman Köse, bir anda karşılaştığı ayının saldırısına uğradığını belirterek, "Yolda ilerlerken biran dönüp aracımıza baktı ve aracın sağına soluna saldırdı. Bir kolunu aracımızın sağ yan kısmına diğer kolunu bize atacaktı ama son anda kurtulduk" dedi.

"AYI NORMALDE ŞEHRE İNMEZ ARAÇTAN VE İNSANDAN KAÇARDI"

Araç sürücüsü Yaşar Yıldırım ise, "Ayı çok sakin bir şekilde ilerliyordu, biz ilk etapta yaralı olduğunu sandık ve ekmek verecektik ama yabani hayvanların ne yapacağını bilmediğimiz için fazla yanına sokulamadık. Ayı normalde şehre inmez, araçtan ve insandan kaçardı" diye konuştu. Ayının saldırı anı aracın içerisindekiler tarafından telefonlarla an ve an kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Yıldırım Borçka Artvin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title