Haberler

Artvin'de Belediye Çalışmaları

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, "Yıllık bütçesi 21 milyon lira olan bir belediye olarak son 3 yılda 83 milyon liralık hizmete imza attık." dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, "Yıllık bütçesi 21 milyon lira olan bir belediye olarak son 3 yılda 83 milyon liralık hizmete imza attık." dedi.

Başkan Kocatepe, AK Parti İl Yönetim kurulu üyeleriyle kentteki belediye yatırımları gezerek, hizmete giren ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Programı takip eden gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Kocatepe, "21 milyonluk bütçesi olan bir belediye olarak bütçenin çoğunu personel giderlerine harcıyoruz. Hizmet ve yatım bağlamında bize kısıtlı bir bütçe kalıyor. Bizde devletimizin diğer durumlarını harekete geçirerek ilimize ihtiyaçlara binaen güzel işler yaptırıyoruz. İş adamlarımızdan da gerekli desteği görüyoruz.

Bizim sevdamız Artvin olduğu için bahanelerin arkasına sığınmadan hükümetimizin ve özel sektörün tüm imkanlarından faydalanarak gece gündüz bu şehre hizmet ediyoruz." dedi.

Göreve geldikten sonra altyapı, üstyapı ve sosyal belediyecilik hizmetlerinde çok önemli işlere imza attıklarını ifade eden Kocatepe, "Sosyal belediyeciliğin gereği olarak cenaze hizmetleri, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza evde bakım ve temizlik hizmetleri,yardıma muhtaç ailelere günde iki öğün sıcak yemek veren AŞ evi gibi projelerimizi devreye soktuk." dedi.

Çöp sorunu çözüldü

Göreve gelir gelmez Cumhurbaşkanının talimatıyla Artvin'deki 93 yıllık çöp sorunu çözdüklerini belirten Başkan Kocatepe, semt konağı, itfaiye hizmet binası, içme suyu, şehir hamamı ve kültür sokağı gibi bu şehre prestij katacak 28 projenin ise halen devam ettiğini ve 2018 yılı içerisinde bir çoğunun hizmete alınacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kocatepe Ak Parti Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title